Uitbreiding van het tecXL-assortiment

memory_packaged_tecxl
uitgebreid tecXL-assortiment

14 januari 2015 | Schweinfurt

De IT-reconditioner bb-net media gmbh breidt het assortiment van zijn eigen merk tecXL uit met geheugen. De geheugenbalken zijn speciaal getest voor de business lines van de merkfabrikanten Dell, Lenovo, HP en Fujitsu om maximale compatibiliteit te garanderen voor pc's en notebooks van deze fabrikanten. De geheugens worden getest door getrainde specialisten in een 48 uur durende langetermijntest op hun perfecte functionaliteit en individueel verpakt retail ESD-conform en gelabeld volgens een uniform verkoopbevorderend systeem.

Door de zorgvuldige herverwerking en het gebruik van premium producten die uitsluitend optisch en technisch onberispelijk zijn, geeft tecXL ook 12 maanden garantie op het hoofdgeheugen. Dankzij de geteste compatibiliteit kunnen bedrijfssystemen eenvoudig worden geüpgraded met de tecXL-opslagmodules. Dit is niet gegarandeerd met goedkope nieuwe goederen en het gebruik van incompatibele RAM kan leiden tot snelheidsbeperkingen of in de meeste gevallen tot een niet-functie.

De repen zijn verkrijgbaar in verschillende cycli en geheugengroottes en zijn nu verkrijgbaar in de online shop van bb-net voor handelspartners.

Michael Bleicher, directeur van bb-net media gmbh en bedenker van het kwaliteitsmerk oranje, is verheugd over de lancering van het nieuwe productgamma. De nieuwe producten onderstrepen het groeipad zonder de focus op hoge kwaliteit en retail uit het oog te verliezen.

Achtergrondinformatie over "tecXL - technologie als nieuw"

Alleen gebruikte apparaten uit de business lines van gerenommeerde fabrikanten als Lenovo, Fujitsu, Dell en HP worden als basis voor het merk tecXL beschouwd. Deze pc's en notebooks zijn ontworpen om duurzamer en robuuster te zijn dan systemen voor eindgebruikers. Ze zijn ook gemakkelijker te upgraden en uit te breiden. De gebruikte goederen die bij bedrijven, overheden en leasemaatschappijen worden gekocht, worden bij bb-net in een kwaliteitsgarant proces verwerkt. Alle tecXL pc's, notebooks en tablets worden geleverd met het originele Windows7-besturingssysteem en alle benodigde stuurprogramma's. Dankzij een geautoriseerde samenwerking tussen bb-net en de softwaregigant Microsoft verloopt dit onder licentierecht foutloos. Bb-net geeft een jaar garantie op de texCL-goederen - en de prijs is tot 70 procent lager dan die van vergelijkbare nieuwe goederen.

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
Persbericht_bbnet_14012015.pdfDownloaden
Persbericht_bbnet_14012015.docxDownloaden
BJW_7472.jpgDownloaden
Scroll naar boven