Nieuwe Fujitsu-partnercertificering

Fujitsu Nieuws

De voortdurende verdere ontwikkeling van technologie is geen uitzondering, ook voor herverwerkte apparaten. De hardware, die als basis dient voor de verwerkte technologie van tecXL, wordt continu verbeterd door de premium fabrikanten met nieuwe software en nieuwe componenten. Om de professionele behandeling en reparatie van alle systemen te garanderen, ondanks alle wijzigingen, is het noodzakelijk dat IT-technici hun kennis regelmatig opfrissen.

De fabrikant Fujitsu biedt hiervoor regelmatig workshops aan, waarna de medewerkers na succesvolle deelname gecertificeerd worden als CMME (Certified Mobile Maintenance Engineer) of CDME (Certified Deskbound Maintenance Engineer).

Net als vorig jaar hebben onze medewerkers Pascal Roth en Uwe Dammaß met succes deelgenomen aan beide workshops en de twee Fujitsu-certificeringen vernieuwd.

De opfrissing van het omgaan met de apparaten van de fabrikant zorgt ervoor dat we alsnog snel en vakkundig upgrades en reparaties in eigen huis kunnen uitvoeren. Bovendien stelt de serviceautorisatie ons in staat om sneller reserveonderdelen te verkrijgen, zelfs buiten de garantieperiodes, en om beter beschikbaar te zijn voor ondersteuning.

We zijn verheugd over de kwalificaties van onze medewerkers en feliciteren nogmaals.

Scroll naar boven