Emendo ontmoet vrienden 2017

emendo Meetfriends2017

Unter dem Motto “gemeinsam. mehr. erreichen.” trafen sich Ende September die emendo Partner im Rhön-Park Hotel in Hausen zur Jahresveranstaltung “emendo meet friends”. Die rund 230 Gäste hatten neben Workshops und Vorträgen auch die Möglichkeit, mit den angeschlossenen Herstellern und Lieferanten persönlich zu sprechen. Wie in den Vorjahren war auch tecXL, vertreten durch Lena Hüttenrauch und Melanie Keller, mit vor Ort.

Een van de centrale onderwerpen van het evenement dit jaar was de samenwerking met Synaxon AG. Naast de samenwerking met emendo is bb-net al enkele jaren partner van de Synaxon Group en werkt zij samen met vele aangesloten dealers. De nieuwe samenwerking biedt daarom emendo-leden extra mogelijkheden om de verwerkte technologie van tecXL te halen.

Naast de hoofdthema's bood het evenement een uitgebreid ondersteunend programma, met name avonturengolf in het prachtige natuurlandschap van de Rhön. De emendo-beeldfilm geeft een kleine impressie van de gebeurtenis.

Wij maken van deze gelegenheid gebruik om alle partners nogmaals te bedanken voor de prettige discussies en kijken uit naar verdere samenwerking.

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Scroll naar boven