Together: Emendo meet Friends 2017

emendo Meetfriends2017

Onder het motto "Samen. meer. bereik.” de emendo-partners ontmoetten elkaar eind september in het Rhön-Park Hotel in Hausen voor het jaarlijkse evenement “emendo meet friends”. Naast workshops en lezingen kregen de circa 230 genodigden ook de gelegenheid om persoonlijk met de aangesloten fabrikanten en toeleveranciers te spreken. Net als voorgaande jaren was ook tecXL, vertegenwoordigd door Lena Hüttenrauch en Melanie Keller, aanwezig.

Een van de centrale onderwerpen van het evenement dit jaar was de samenwerking met Synaxon AG. Naast de samenwerking met emendo is bb-net al enkele jaren partner van de Synaxon Group en werkt zij samen met vele aangesloten dealers. De nieuwe samenwerking biedt daarom emendo-leden extra mogelijkheden om de verwerkte technologie van tecXL te halen.

Naast de hoofdthema's bood het evenement een uitgebreid ondersteunend programma, met name avonturengolf in het prachtige natuurlandschap van de Rhön. De emendobeeldfilm van het evenement geeft een kleine impressie van het evenement.

Wij maken van deze gelegenheid gebruik om alle partners nogmaals te bedanken voor de prettige discussies en kijken uit naar verdere samenwerking.

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Scroll naar boven