Emendo ontmoet vrienden - 2016

Van 09.09.2016 tot 11.09.2016 vond de 12e beurs “emendo meet friends” plaats in het Bio-Seehotel Zeulenroda. Onder het motto "Summer, Sun, Business" kwamen gespecialiseerde dealers, fabrikanten, leveranciers en dienstverleners bijeen. Voor de tweede keer was bb-net ook aanwezig als exposant. Wij zijn sinds mei 2015 partner van emendo en werden vertegenwoordigd door onze twee verkoopmedewerkers Lena Hüttenrauch en Melanie Keller met een tecXL stand in Zeulenroda.

Bei diversen Terminen wurden einzelne Kunden beraten, über wiederaufbereitete IT informiert, Infomaterial ausgeteilt und Präsentationen gehalten. Bereits 2015 wurde „tecXL –  Technik wie neu“ auf der Messe vorgestellt. Bei vielen Gesprächen hat sich herausgestellt, dass Kunden, die bereits letztes Jahr am bb-net Stand waren, inzwischen begeisterte Käufer und auch tecXL Partner sind.

Er was consequent positieve feedback over de kwaliteit van het merk in de 1e en 2e keus. Ook de diverse reclamematerialen in de vorm van bekers, badeendjes en energiedrankjes vielen in de smaak en werden goed ontvangen door de bezoekers.

We kijken uit naar de goede samenwerking met emendo en de vele gespecialiseerde handelspartners in de toekomst.

Scroll naar boven