Emendo ontmoet vrienden - 2016

Van 09.09.2016 tot 11.09.2016 vond de 12e beurs “emendo meet friends” plaats in het Bio-Seehotel Zeulenroda. Onder het motto "Summer, Sun, Business" kwamen gespecialiseerde dealers, fabrikanten, leveranciers en dienstverleners bijeen. Voor de tweede keer was bb-net ook aanwezig als exposant. Wij zijn sinds mei 2015 partner van emendo en werden vertegenwoordigd door onze twee verkoopmedewerkers Lena Hüttenrauch en Melanie Keller met een tecXL stand in Zeulenroda.

Op diverse bijeenkomsten werden individuele klanten geadviseerd, geïnformeerd over herverwerkte IT, voorlichtingsmateriaal verspreid en presentaties gegeven. In 2015 werd op de vakbeurs “tecXL - technologie als nieuw” gepresenteerd. Uit veel gesprekken is gebleken dat klanten die vorig jaar op de stand van bb-net stonden nu enthousiaste kopers zijn en ook tecXL-partners.

Er was consequent positieve feedback over de kwaliteit van het merk in de 1e en 2e keus. Ook de diverse reclamematerialen in de vorm van bekers, badeendjes en energiedrankjes vielen in de smaak en werden goed ontvangen door de bezoekers.

We kijken uit naar de goede samenwerking met emendo en de vele gespecialiseerde handelspartners in de toekomst.

Scroll naar boven