Een goed jaar voor groene IT

bbnet_press release_guarantee
2020 was in veel opzichten uitdagend en bijzonder. Hoe beoordeelt u de markt- en sectorontwikkeling in 2020? Hoe was het jaar voor uw bedrijf?

Het toegenomen gebruik van het thuiskantoor heeft mensen gedwongen om van de ene op de andere dag te heroverwegen en te handelen. Een positieve ontwikkeling voor digitalisering en medewerkers. De immens hoge vraag levert goede resultaten op bij een tekort aan verwerkte IT-producten. Het einde is nog niet in zicht. En de investeringsachterstand bij bedrijven en de gematigde instroom van nieuwe goederen voor projecten zorgen er ook voor dat het aanbod van gebruikte goederen volatiel en laag blijft. Het was een gunstig jaar voor “groene IT” en moedigde mensen aan om opnieuw na te denken. We kijken terug op een succesvol boekjaar en ik ben trots op mijn team dat we deze ongebruikelijke tijd zo goed hebben kunnen beheersen.

Wat zijn uw verwachtingen voor het nieuwe jaar?

De uitdagingen voor 2020 lopen naadloos door in 2021. Ik zou graag zo snel mogelijk een terugkeer naar een nieuw normaal zien, een beleid dat de gebeurtenissen van een verkiezingsjaar niet instrumentaliseert en een nog steeds zeer gemotiveerd bb-net-team om de taken het komende jaar onder de knie te krijgen. We zien ook veel kansen om de samenleving en bedrijven te inspireren en te winnen voor de circulaire economie. (07.12.2020)

PERSBERICHTEN


DateiActie
PBS_18.01.2021_Een goed jaar voor groene IT (pdf)Downloaden
PBS_18.01.2021_Een goed jaar voor groene IT (LINK)Downloaden
Scroll naar boven