DRIEVOUDIGE FEESTEN VOOR HET EINDE VAN HET JAAR

bb-net jubilea in 2020

Aan het einde van het jaar kon IT-Refurbisher bb-net drie van zijn medewerkers belonen voor hun langdurige loyaliteit en betrouwbaarheid.
Tegenwoordig is het steeds zeldzamer dat een werknemer jarenlang bij dezelfde werkgever blijft. Het was des te meer tevreden directeur van bb-net Michael BleicherOm drie van zijn medewerkers te mogen eren voor hun loyaliteit, betrouwbaarheid en inzet in dit zeer bijzondere jaar.

De onderscheidingen in één oogopslag:

Jürgen Engelbrecht, gebouwentechniek / vastgoedbeheer, 10 jaar bb-net
Jurgen Engelbrecht is de McGyver onder de vakmensen en een belangrijk onderdeel van het bb-net-verhaal. Begin 2019 nam hij afscheid van zijn welverdiende pensioen. Hij kon het bb-net echter niet helemaal de rug toekeren. Op zijn ruwe, maar hartelijke Frankische manier is hij nog steeds actief in het bedrijf en ondersteunt hij het vastgoedbeheer bij het onderhoud van het technologiecentrum, dat hij in 2018 samen met Michael Bleicher de leiding nam bij de planning en begeleiding van de bouw. In de loop van het decennium bleek het een veranderende gereedschapskist te zijn met het motto: “Des 'basst scho!”.

Marco Kuhn, Sales Manager IT Remarketing / Authorized Signatory, 10 jaar bb-net
Marco Kuhn speelt een grote rol bij de ontwikkeling van bb-net. Als gepassioneerd verkoper en strateeg leidt hij niet alleen het lot van de verkoop en onderhoudt hij nauw contact met het IT-kanaal, maar speelde hij vanaf het begin ook een sleutelrol in de hergroepering van het bedrijf. Een van zijn eerste successen was de medeoprichter van het eigen merk tecXL, dat zich inmiddels heeft gevestigd als een kwaliteitszegel in de IT-remarketingsector. Marco is een langdurige en gewaardeerde metgezel die in de loop van zijn carrière vele ups en downs heeft meegemaakt en nog steeds zeer toegewijd is om het hele team van de bb-net-familie te motiveren. Het vertrouwen in Marco Kuhn werd al in 2017 duidelijk toen hij werd aangesteld als ondertekenaar van bb-net media GmbH.

Uwe Dammaß, Process Manager IT Remarketing, 15 jaar bij bb-net
Uwe Dammass is het Zwitserse zakmes van het bedrijf en werkt al meer dan een derde van zijn leven bij bb-net. Na het succesvol afronden van zijn opleiding tot magazijnbediende, werkte Uwe in verschillende delen van het bedrijf. Uitgaande goederen, klantenservice, verwerking - er zijn maar een paar afdelingen waar hij niet eerder heeft gewerkt. Hij is een alleskunner zoals het in het boek staat. Hij ondersteunt ongeveer 1,5 jaar productiemanagers Marcel Zitzman in de dagelijkse taken en uitdagingen van de productie. Als onderdeel van het “dynamische duo” zet hij zijn jarenlange ervaring en nauwe banden met de productiemedewerkers in om de productieprocessen continu te optimaliseren.

Traditioneel worden de medewerkers gehuldigd tijdens het jaarlijkse kerstfeest. Omdat dit vanwege de huidige coronapandemie niet mogelijk was, gebruikte Michael Bleicher de bb-net Wei (h) nachten2Go-vergaderingom zijn dank uit te spreken voor de jubilea met gepast applaus van de aanwezige medewerkers. Elk jubileum ontving een award certificaat, een jubileum glassteen en een bijzondere bb-netwijn.

Scroll naar boven