Dubbel 10-jarig jubileum

bbnet_Double_Dienstjubilaeum
Het bedrijf bb-net uit Schweinfurt, een van de leidende Duitse bedrijven op het gebied van gebruikte IT-opwerking, kon tijdens het kerstfeest twee van zijn medewerkers belonen voor hun langdurige loyaliteit.

Mareike Groß en Uwe Heimann vonden in 2009 hun weg naar het bedrijf. Ze zijn werkzaam op verschillende gebieden en hebben zich in de loop der jaren ontwikkeld tot echte allrounders en betrouwbare medewerkers en collega's.

Mareike Groß bekleedde verschillende commerciële functies, zoals de financiële afdeling en de klantenservice, totdat ze eindelijk haar vaardigheden op het gebied van kwaliteitszorg kon bewijzen. Zelfs na een korte babypauze vond Groß snel de weg terug naar het bedrijf en werkt sindsdien in haar oude werkgebied.

Uwe Heimann, een getrainde beveiligingsspecialist, ontdekte het plezier en plezier van het werken in het magazijn en de logistiek in het bedrijf. Het coördineren en afhandelen van grote en complexe opdrachten is zijn passie. Met onvermoeibaar werk en bijna geen ziektedagen schitterde Heimann vanaf het begin.

“Ondanks je verschillende werkterreinen heb je naast de anciënniteit een aantal dingen gemeen. Medewerkers als Mareike Groß en Uwe Heimann dragen bij aan de stabiele basis van ons ondernemerssucces. Ambitieus, betrouwbaar, loyaal - een werkgever kan niet meer vragen ”, zegt Michael Bleicher, algemeen directeur van bb-net media GmbH.

In het kader van het kerstfeest van het bedrijf bedankte de familie Bleicher beide jubilarissen met een speciaal gemaakte jubileumvideo, award certificaat en jubileumglassteen en een bedrijfswijn.

Via bb-net media en tecXL
bb-net is al meer dan 20 jaar partner voor de aankoop van gebruikte IT en de kwaliteitsgerichte verwerking en remarketing ervan. Refurbished apparaten die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, worden weer op de markt gebracht onder het merk “tecXL – Technik wie neu”. De eindklant krijgt een volledig getest, refurbished product voor een prijs die tot 70 procent onder de oude nieuwprijs ligt. Het apparaat is voorgeïnstalleerd met Windows 10 en is dus klaar voor gebruik. De tecXL-apparaten kunnen zonder verdere installatie of voorbereiding direct worden gebruikt. Op elk tecXL systeem zit 12 maanden garantie. www.ankauf.bb-net.de en www.tecxl.de

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
bb-net_Double_Dienstjubiläum.docxDownloaden
bb-net_Double_Dienstjubiläum.jpgDownloaden
Scroll naar boven