IT-Business Distri-Award 2021: Goud voor bb-net

NightofITB_2020_staircase
Alle goede dingen komen in vier! Voor de vierde keer op rij behaalde bb-net de gouden status bij de verkiezing van de Distri Awards van het IT-bedrijf.

Wie zijn de distributeurs van het jaar? Deze vraag stelt de IT-business zijn lezers eens per jaar. Distributeurs vormen de interface tussen fabrikanten en speciaalzaken en leveren belangrijke diensten voor de ICT-industrie. De plaatsing en uitreiking van de prijs is gebaseerd op een grootschalige lezersstem. Lezers kunnen stemmen op hun districtsfavorieten in maximaal 11 verschillende categorieën. Distributeurs kunnen voor elke categorie de status platina, goud of zilver krijgen. Traditioneel vindt de officiële prijsuitreiking plaats tijdens de Night of IT Business in Augsburg. Ondanks de huidige situatie toonde het IT-businessteam veel creativiteit en digitaliseerde het evenement snel. Vooraf is er een groot pakket naar alle winnaars gestuurd met alles wat ze nodig hadden voor de live uitzending. Van drankjes, feestartikelen tot het certificaat - aan alles is gedacht!

Op 19 november 2020 was het zover. Categorie per categorie werden de winnaars en plaatsingen bekend gemaakt via zoomoproep. Voor de vierde keer op rij hebben de lezers van ITB, bb-net, gestemd voor het winnaarspodium in de categorie Refurbishing & Remarketing. Viervoudige gouden status! Het management rond de CEO van bb-net, Michael Bleicher, evenals het hoofd verkoop en ondertekenaar Marco Kuhn, nam de live uitzending aan als een kans om alle aanwezige medewerkers te laten deelnemen aan het evenement om gezamenlijk de status te behalen die is bereikt, Corona-compliant om te kunnen vieren.

Het hele team van bb-net media GmbH wil IT-Business bedanken voor de nominatie en alle lezers die de tijd hebben genomen om te stemmen! Ook alle winnaars van de andere categorieën gefeliciteerd!

Scroll naar boven