DIGITALE PAKT-SCHOOL
MET VERWERKTE IT

Kansen voor retailers van verwerkte IT. Met het digitale pact van de federale en deelstaatregeringen kunnen tecXL-partners onderwijsinstellingen ondersteunen met notebooks, pc's en beeldschermen en digitalisering bevorderen.

Digitalisering vormt ons dagelijks leven. De nodige digitale vaardigheden moeten op school worden aangeleerd. Dat vraagt ​​om betere uitrusting op scholen. 

tecXL-partners kunnen hier een belangrijke bijdrage aan leveren met de DigitalPact School. De refurbished toestellen van tecXL worden technisch en visueel nagekeken, verwerkt en volledig voorgeïnstalleerd en vallen volledig onder de garantie van 24 maanden. Ze doen op geen enkele manier onder voor nieuwe goederen, vooral niet in termen van kwaliteit en prestaties. tecXL devices en de integratiepartners zijn de ideale helpers als het gaat om digitalisering.

TecXL Scholingsleerlingen 1

MARKT POTENTIEËL IN CIJFERS

5 MILJARD €
VOORUITGANG

11 MILJOEN
LEERLING

773 duizend.
LERAREN

98 duizend.
FACILITEITEN

WAT IS tecXL?

Het merk tecXL is "Technologie als nieuw". Het kwaliteitskeurmerk is een noviteit voor verwerkte IT in Duitsland en laat niets te wensen over. tecXL is verkrijgbaar in twee niveaus: eerste en tweede keus. Alle notebooks, pc-systemen en TFT-schermen worden door technici getest en vervolgens grondig gereinigd. Alleen volledig functionele apparaten krijgen het zegel "tecXL gecertificeerd".

WAAROM tecXL?

NOTEBOOK
ultrabook

KLANT PC
WERKSTATION

DISPLAY
DIGITALE HANDTEKENING

Alle tecXL-toestellen zijn afkomstig uit de business lines van bekende fabrikanten. Apparaten uit business lines zijn speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik in bedrijven en kantoren. Hoogwaardige materialen zoals aluminium behuizingen of magnesium componenten en een gedetailleerde structuur maken deze systemen tot betrouwbare uitrustingsstukken. Uitermate geschikt voor bereiding en gebruik in een tweede levenscyclus.

Meer voor minder. Een tecXL-apparaat biedt dezelfde knowhow en dezelfde kwaliteit als vergelijkbare nieuwe goederen - alleen goedkoper. Bij aankoop van een tecXL refurbished toestel bespaar je tot wel 70% ten opzichte van de nieuwprijs.

Schakel in en ga direct aan de slag - mogelijk gemaakt door vooraf geïnstalleerde software en stuurprogramma's. Complexe inrichtingsprocessen behoren tot het verleden. tecXL-apparaten zijn klaar voor onmiddellijk gebruik.

Hergebruik in plaats van een nieuwe te kopen. De keuze voor een gereviseerd apparaat is ook een pluspunt voor ons milieu. Hergebruik elimineert de noodzaak om een ​​nieuwe computer te produceren, bespaart grote hoeveelheden hulpbronnen en produceert minder vervuilende stoffen. In cijfers betekent dit tot 70% minder CO²-uitstoot en tot 80% minder natuurlijke hulpbronnen.

Bij tecXL houdt een goede service niet op bij de aankoop. Alle toestellen worden geleverd in een oranje verpakking met een garantie van minimaal 24 maanden.

SOFTWARE VOORDELEN

Alle tecXL-apparaten worden geleverd met origineel, wettelijk compatibel Ramen 10 Licenties en vele handige softwarepakketten gratis. Studenten en docenten kunnen direkt met tecXL begin en heb erbij Veiligheid evenals uitgebreid Oplossingen al geïntegreerd.

Microsoft Windows 10 Professional

Windows 10 Pro is de beste Windows ooit. Het stelt docenten en studenten in staat om gepersonaliseerd te leren op het hoogste niveau en technisch in lijn met de laatste ontwikkelingen.

eset internetbeveiliging

Voorkomen is beter dan genezen. Met de ESET Internet Security-licentie, die de eerste 12 maanden gratis geldig is, is de verwerkte tecXL optimaal beschermd. Daarnaast kunnen per gekocht tecXL-product twee extra IT-apparaten zoals notebook, pc, tablet of smartphone in de onderwijsinstelling worden beveiligd. Gratis en veilig.

Logo van LibreOffice

LibreOffice is een gratis, krachtig kantoorpakket en een opvolger van OpenOffice (. Org). Dankzij de duidelijke interface en eenvoudige tools kan de productiviteit bijna speels worden verhoogd. Het bevat vergelijkbare producten en besturingselementen als Microsoft Office. Bovendien is Libre compatibel met Microsoft Office-bestandsindelingen.

Proefversie van Microsoft Office 365

Het volledige scala aan programma's in het Office 365-pakket stelt geen grenzen aan productiviteit en creativiteit op school en laat niets te wensen over. Activering is snel en eenvoudig door de productsleutel in te voeren. Als alternatief biedt tecXL in samenwerking met Microsoft een testperiode van 1 maand aan.

Het kan gebeuren dat de apparaten niet meer werken door een verkeerde bediening of opzettelijke manipulatie. Hiervoor hebben we een beveiligde herstelpartitie die het apparaat met slechts een paar klikken terugzet naar de oorspronkelijke staat.

OFFICE 365 ONDERWIJS

Studenten en docenten van in aanmerking komende instellingen kunnen de gratis gebruik Registreer Office 365 Education met Word, Excel, PowerPoint, OneNote en nu Microsoft Teams en andere klassikale tools.

leerling met behulp van laptop

WORD EEN DIGITALE PACTHELD

Rust scholen en onderwijsinstellingen uit - op korte of lange termijn. Zou een school liever tecXL-apparaten huren in plaats van ze te kopen? Geen probleem. Als partner van tecXL heeft u de exclusieve mogelijkheid om niet alleen apparaten en diensten aan uw klanten te verkopen, maar ook zonder veel extra inspanningen te verhuren.

Mr Upcycling verrast Superman ontgrendeld
Afvoer van oude apparaten Bbnet1

RETOURNEREN VAN OUDE APPARATUUR

We nemen Oude apparaten van onderwijsinstellingen kostenfrei tegenover. Allemaal schijf zullen kostenfrei verwijderd of vernietigd. Op aanvraag en tegen meerprijs zorgen wij voor vakkundig verpakken en ophalen.

Daarnaast ondersteun je ook labo, een non-profit hulpproject dat kinderen en jongeren in binnen- en buitenland toegang geeft tot IT en onderwijs. Apparaten die als bruikbaar zijn geclassificeerd, doneren wij aan deze organisatie als partner.

Voordelen voor dealers en onderwijsinstellingen:

  • Gratis acceptatie en verwijdering
  • Gratis verwijderen en vernietigen van gegevens
  • Afhalen en verpakken tegen meerprijs
  • Milieuvriendelijk als afvalverwerkingsbedrijf
  • Indirecte ondersteuning voor een IT-hulporganisatie

De schoolspullen zijn nog niet “klaar” voor verwijdering? Herfinanciering van nieuwe herstelde hardware van tecXL door de gebruikte IT aan te kopen via bb-net. Wij bieden hier een volledige service aan, zodat u als partner nergens omkijken naar heeft.

ONDERWIJS IS EEN LANDELIJKE KWESTIE

De betreffende deelstaat bepaalt zelf de financieringsrichtlijnen van het DigitalPakt Hier vindt u informatie over de landspecifieke financieringsmogelijkheden als tecXL-dealer. Gebruik onze interactieve kaart of de staatsselectie.

VRAGEN VAN PARTNER

Federale staten en gemeenten ontvangen financiering voor de gemeentelijke digitale onderwijsinfrastructuur van door de overheid gesponsorde scholen voor algemeen en beroepsonderwijs. Daarnaast onafhankelijke schoolaanbieders in hun respectieve rechtsvorm voor scholen die gelijkwaardig zijn volgens de wet van de deelstaten. 

De uitrusting van de scholen valt onder de verantwoordelijkheid van de respectieve schoolautoriteiten. Bij openbare lichamen zijn dit meestal de gemeenten. Voor sommige scholen - bijvoorbeeld scholen voor beroepsonderwijs - kan de staat zelf ook de schoolautoriteit zijn. Particuliere schoolorganen van scholen die gelijkwaardig zijn volgens de wet van de federale staten, kunnen ook een aanvraag indienen. 

Nee - de enige uitzondering zijn smartphones als schoolgebonden mobiele apparaten die niet in aanmerking komen. In sommige gevallen voorzien de staten echter in dergelijke vereisten. 

Nee. Wel wordt in de bestuursovereenkomst genoemd welke items in hoofdzaak voor financiering in aanmerking komen. Smartphones komen bijvoorbeeld niet in aanmerking. In sommige gevallen stellen de deelstaten specifieke eisen. 

Thüringen Sleeswijk-Holstein Sachsen-Anhalt Saksen Saarland Rijnland-Palts Nordrhein-Westfalen Neder-Saksen Mecklenburg-Vorpommern Hessen Hamburg Bremen Brandenburg Bayern Baden-Württemberg Berlijn

CONTACT OPNEMEN, TAPE


    Scroll naar boven