bb-net zet maatstaven

bbnet_Fertigung_massstaebe
bb-net, de grootste IT-verwerker van Duitsland uit de Frankische stad Schweinfurt, biedt servicepakketten voor IT-aankopen die producten aanbieden die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van klanten.

Basic - Advanced - Enterprise: verschillende servicepakketten aangepast aan de behoeften

Het weggooien van oude apparaten is voor veel bedrijven een tijdrovend en ondoorzichtig onderwerp. Vragen als "Wat is mijn oude hardware nog waard?", "Wat gebeurt er met mijn gegevens?" Of "Wie zorgt voor de logistiek?"
In een gezamenlijk project van inkoop, productie en beheer werden vier serviceproducten ontworpen en kregen ze een vaste prijs: Basic, Advanced Logistic, Advanced Erasure en Enterprise. Van zeer eenvoudige vereisten tot speciale zorgen, zoals logistiek of het verwijderen van gegevens, tot een allround zorgeloos pakket, de IT-verwerker biedt voor elke interesse de juiste diensten. Procesadvies, de evaluatie van oude apparaten, de optische en technische inkomende inspectie, de anonimisering van de hardware evenals de milieuvriendelijke verwijdering van onbruikbare apparaten en de gedetailleerde rapportage op basis van serienummers zijn standaard in elk pakket inbegrepen. Met de bedoeling een open klantcommunicatie en efficiëntie te bevorderen, zijn forfaitaire servicepakketten ontwikkeld die lange offertefasen en onduidelijke prijzen voorkomen.

Ecologische actie kan en moet worden beloond

Helemaal nieuw is ook de creatie van een CO2-certificaat, dat is inbegrepen in de service van het Advanced- of Enterprise-pakket. Door gebruikte IT-apparatuur te hergebruiken en voor te bereiden op de tweede levenscyclus, dragen zowel bedrijven die de hardware aan bb-net overhandigen als dealers actief bij aan de bescherming van het milieu. Op basis van de door fabrikanten aangeleverde CO2-waarden over de gehele levenscyclus kan bb-net de reductie van klimaatschadelijke broeikasgassen en energie berekenen. Afhankelijk van het type en aantal apparaten en de frequentie van afleveringen krijgen de bedrijven een overzicht van hoeveel kilo CO2 en kilowatt energie bespaard kan worden door oude apparaten in te leveren.

“Ons doel bij het ontwikkelen van de servicepakketten was om geïnteresseerden een ongecompliceerd overzicht te geven van de verschillende services en om een ​​gemakkelijk berekenbaar prijsmodel te creëren. Daarnaast geeft het certificaat bedrijven de mogelijkheid om het te gebruiken voor hun CO2-balans of om het op een media-effectieve manier te publiceren om zo duurzaam handelen te bewijzen. '

Via bb-net media en tecXL
bb-net is al meer dan 20 jaar partner voor de aankoop van gebruikte IT en de kwaliteitsgerichte verwerking en remarketing ervan. Refurbished apparaten die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, worden weer op de markt gebracht onder het merk “tecXL – Technik wie neu”. De eindklant krijgt een volledig getest, refurbished product voor een prijs die tot 70 procent onder de oude nieuwprijs ligt. Het apparaat is voorgeïnstalleerd met Windows 10 en is dus klaar voor gebruik. De tecXL-apparaten kunnen zonder verdere installatie of voorbereiding direct worden gebruikt. Op elk tecXL systeem zit 12 maanden garantie. www.bb-net.de en www.tecxl.de

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
bb-net_service packages.docxDownloaden
bb-net_Maier-Niklas.jpgDownloaden
bb-net_Fertigung_7396.jpgDownloaden

PERSBERICHTEN


DateiActie
Downloaden
doe-press-report-neuemassstaebe.pdfDownloaden