bb-net zet maatstaven

bbnet_Fertigung_massstaebe
bb-net, de grootste IT-verwerker van Duitsland uit de Frankische stad Schweinfurt, biedt servicepakketten voor IT-aankopen die producten aanbieden die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van klanten.

Basic - Advanced - Enterprise: verschillende servicepakketten aangepast aan de behoeften

Het weggooien van oude apparaten is voor veel bedrijven een tijdrovend en ondoorzichtig onderwerp. Vragen als "Wat is mijn oude hardware nog waard?", "Wat gebeurt er met mijn gegevens?" Of "Wie zorgt voor de logistiek?"
In een gezamenlijk project van inkoop, productie en beheer werden vier serviceproducten ontworpen en kregen ze een vaste prijs: Basic, Advanced Logistic, Advanced Erasure en Enterprise. Van zeer eenvoudige vereisten tot speciale zorgen zoals logistiek of het verwijderen van gegevens tot een allround zorgeloos pakket, de IT-verwerker biedt voor elke interesse de juiste diensten. Procesadvies, de evaluatie van oude apparaten, de optische en technische inkomende inspectie, het anonimiseren van de hardware alsook het milieuvriendelijk afvoeren van onbruikbare apparaten en de gedetailleerde rapportage op basis van serienummers zijn standaard in elk pakket inbegrepen. Met de bedoeling om open klantcommunicatie en efficiëntie te bevorderen, zijn forfaitaire servicepakketten ontwikkeld die langdurige offertefasen en onduidelijke prijzen voorkomen.

Ecologische actie kan en moet worden beloond

Helemaal nieuw is ook de creatie van een CO2-certificaat, dat is inbegrepen in de service van het Advanced- of Enterprise-pakket. Door gebruikte IT-apparatuur te hergebruiken en voor te bereiden op de tweede levenscyclus, dragen zowel bedrijven die de hardware aan bb-net overhandigen als dealers actief bij aan de bescherming van het milieu. Op basis van de door fabrikanten aangeleverde CO2-waarden over de gehele levenscyclus kan bb-net de reductie van klimaatschadelijke broeikasgassen en energie berekenen. Afhankelijk van het type en aantal apparaten en de frequentie van afleveringen krijgen de bedrijven een overzicht van hoeveel kilogram CO2 en kilowatt energie bespaard kan worden door oude apparaten in te leveren.

“Ons doel bij het ontwikkelen van de servicepakketten was om geïnteresseerden een ongecompliceerd overzicht te geven van de verschillende services en om een ​​gemakkelijk berekenbaar prijsmodel te creëren. Bovendien geeft het certificaat bedrijven de kans om ze te gebruiken voor hun CO2-balans of om ze in de media te publiceren om zo te bewijzen dat ze duurzaam handelen ”, zegt Michael Bleicher, Managing Director van bb-net media GmbH.

Via bb-net media en tecXL
bb-net is al meer dan 20 jaar partner voor de inkoop van gebruikte IT en de kwaliteitsgerichte verwerking en marketing ervan. Refurbished toestellen die voldoen aan strenge kwaliteitseisen worden weer op de markt gebracht onder de merknaam “tecXL - Technik wie neu”. De eindklant ontvangt een volledig getest, refurbished product voor een prijs die tot 70 procent lager ligt dan de vorige nieuwprijs. Het toestel is voorgeïnstalleerd met Windows 10 en is dus klaar voor gebruik. De tecXL-apparaten kunnen onmiddellijk worden gebruikt zonder verdere installatie of voorbereiding. Op elk tecXL-systeem zit 12 maanden garantie. www.bb-net.de en www.tecxl.de

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
Persbericht, bb-net zet standaarden (Word)openen 
Persfoto, Niklas Maier (JPG)openen 
Persfoto, productie (JPG)openen 

PERSBERICHTEN


DateiActie
Dealers Only, 22.05.2019 mei XNUMX, bb-net stelt normen: servicepakketten tegen een vaste prijs bij IT-aankopen (LINK)openen 
Dealers Only, 22.05.2019 mei XNUMX, bb-net stelt normen: servicepakketten tegen een vaste prijs bij IT-aankopen (pdf)openen 
Scroll naar boven