Nieuwe look: website tecXL gelanceerd

Banner tecXL
Nieuwe website voor "tecXL - technologie als nieuw" online

21 augustus 2014 | Schweinfurt

Enkele weken geleden ging de nieuwe website voor "tecXL - technologie als nieuw" online op www.tecxl.de. Sindsdien kunnen toekomstige klanten en potentiële partnerbedrijven snel en gestructureerd informatie krijgen over de achtergrond van het eigen merk van het IT-verwerkingsbedrijf bb-net in Schweinfurt. “We brengen volledig gereviseerde IT-apparatuur op de markt onder het tecXL-label, waarvan de eigenschappen kunnen concurreren met die van nieuwe goederen”, legt algemeen directeur van bb-net Michael Bleicher uit en vervolgt: “Dit geldt zowel voor kwaliteit, standaardisatie, garantie als leveringscapaciteit. Er zijn alleen enorme prijsverschillen: we zijn tot wel 70 procent goedkoper! "

Zoals de nieuwe homepage laat zien, concentreert de tecXL “Input” zich op gebruikte apparaten uit de business lines van bekende fabrikanten. “Deze pc's en notebooks van Lenovo, Fujitsu, Dell en HP zijn ontworpen om duurzamer en robuuster te zijn dan systemen voor eindgebruikers. Ze kunnen ook gemakkelijker worden geüpgraded of uitgebreid ”, legt Michael Bleicher uit. De gebruikte goederen die bij bedrijven, overheden en leasemaatschappijen worden gekocht, worden bij bb-net in een kwaliteitsborgingsproces verwerkt. "Omdat we volledig vertrouwen op de merkkwaliteit van de computers en beeldschermen en op de zorgvuldigheid van onze revisies en bedieningselementen, geven we een garantie van een jaar - zonder extra kosten voor dealers of klanten", benadrukt Bleicher.

Alle tecXL pc's, notebooks en tablets worden geleverd met het originele Windows7-besturingssysteem en alle benodigde stuurprogramma's. Dankzij een geautoriseerde samenwerking tussen bb-net en de softwaregigant Microsoft verloopt dit onder licentierecht foutloos. Onder het kopje "Software" vermeldt de nieuwe, duidelijke website andere programma's die bij de levering zijn inbegrepen, waaronder de licentievrije Office-suite LibreOffice. Dit biedt zes toepassingen voor het maken en verwerken van documenten - van tekstverwerking tot spreadsheets en tekenprogramma's tot de databasemodule.

Bb-net werkt met een netwerk van gespecialiseerde retailpartners om tecXL-producten te verkopen. De nieuwe website maakt het voor geïnteresseerde vakhandelaren (met of zonder winkel), IT-systeemhuizen en IT-dienstverleners gemakkelijk om zich als vakhandelaar aan te melden: slechts één klik leidt naar het bijbehorende formulier.

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
Persbericht_bbnet_21082014.pdfDownloaden
Persbericht_bbnet_21082014.docxDownloaden
BJW_7472.jpgDownloaden