Ute Schneider: 15 jaar bb-net

bbnet_Service Jubilaeum_schneider
15 jaar bij bb-net - Ute Schneider viert dit jubileum. Sinds 2003 werkt ze in de IT-verwerking bij bb-net.

bb-net is een van de toonaangevende Duitse verwerkers voor gebruikte IT en kan terugkijken op meer dan 25 jaar op de markt. Op de locatie in Schweinfurt werken nu meer dan 65 medewerkers. Dit geldt ook voor Ute Schneider, die al 15 jaar een integraal onderdeel van het bb-net-team is.

Vanaf het begin in Schwebheim tot de verhuizing naar de Amsterdamstrasse naar de nieuwe locatie in de Lisbonstrasse, heeft Ute Schneider sinds 2003 een sleutelrol gespeeld in de ontwikkeling van het bedrijf en heeft hij het op verschillende gebieden ondersteund.

“Ervaren medewerkers zijn van onschatbare waarde voor elke werkgever. Medewerkers als Ute Schneider zijn een goed bewijs dat we het juiste doen om onze medewerkers een aantrekkelijke werkomgeving te bieden. “, Zegt algemeen directeur Michael Bleicher.

Tijdens een intern bedrijfsevenement werd het 15-jarig dienstjubileum geëerd met een geschenk.

Via bb-net media en tecXL

bb-net is al meer dan 20 jaar partner voor de aankoop van gebruikte IT, de kwaliteitsgerichte verwerking en remarketing ervan. Refurbished apparaten die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, worden weer op de markt gebracht onder het merk “tecXL – Technik wie neu”. De eindklant krijgt een volledig getest, refurbished product voor een prijs die tot 70 procent onder de oude nieuwprijs ligt. Het apparaat is klaar voor gebruik en kan zonder installatie of voorbereiding direct worden gebruikt. Op elk tecXL systeem zit 12 maanden garantie. www.ankauf.bb-net.de en www.tecxl.de

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
bb-net_jubilaeum_Ute_Schneider.pdfDownloaden
bb-net_jubilaeum_Ute_Schneider.docxDownloaden
bb-net_Service Jubilee_Ute-Schneider.pngDownloaden

PERSBERICHTEN


DateiActie
Economie_in_Mainfranken_Februari_2019.pdfDownloaden
36Downloaden
Scroll naar boven