Datasheet Lenovo Thinkpad T530

Datasheet Lenovo Thinkpad T530

Koop of verkoop dit gebruikte model

Je kunt dit toestel ook laten opknappen met het nieuwe Windows 10 besturingssysteem in één Door Microsoft geautoriseerde refurbisher zoals bb-net koop nu. Het systeem is gebrandmerkt tecXL - technologie als nieuw en dat omvat een garantie van twee jaar en gratis ESET-internetvirusbescherming. bb-net neemt ook de gebruikte hardware over van Over ons, Verhuurders en Servicebedrijven en koopt deze gebruikte IT tegen eerlijke marktprijzen. We bieden het volledige portfolio van procesadvies, logistiek, audits en datavernietiging. Ontdek het nu.    

Veiligheidsinformatiebladen en foto's met hoge resolutie

Met slechts één klik kunt u het datablad voor dit model gratis downloaden. Je zoekt Hoge resolutie foto's, 360 graden views of de benodigde UN veiligheidsinformatiebladen en certificaten? Deze ontvang je als geregistreerde klant bij bb-net. De Registratie is heel eenvoudigals u een bedrijf heeft of een openbare instelling bent. Registreer u nu als klant.    

Beknopte informatie over dit model

Technische gegevens zijn te vinden in het gegevensblad. U kunt meer te weten komen over de specificaties en kenmerken van dit model.

De Lenovo ThinkPad T530 is een lichte notebook met een breed scala aan functies voor zakelijk gebruik. Het is ontworpen voor zakelijke gebruikers die onderweg werken, onderweg zijn van de ene vergadering naar de andere of die veel reizen voor zaken. De derde generatie Intel® Core ™ processors leveren topprestaties, terwijl de Intel® HD 4000 of NVIDIA® Optimus ™ graphics eersteklas grafische prestaties en een langere batterijduur mogelijk maken.

Het HD-, HD + of Full HD-scherm met AntiGlare zorgt voor comfortabel, oogvriendelijk werken - altijd en overal. Talrijke productiviteitsverhogende functies en opties geven u een voorsprong op de concurrentie. De ThinkPad T530 is zeer robuust met een bovenzijde van de behuizing van koolstofvezelversterkt kunststof en is getest volgens militaire standaarden. Het maakt ook indruk met het hoogste niveau van betrouwbaarheid, de nieuwste gegevensbeveiligingstechnologie en de beste service en ondersteuning in de branche.

De ThinkPad T530 is een echte zakelijke notebook: krachtig, handig en betrouwbaar.