Datasheet Lenovo Thinkpad T520

Datasheet Lenovo Thinkpad T520

Koop of verkoop dit gebruikte model

Je kunt dit toestel ook laten opknappen met het nieuwe Windows 10 besturingssysteem in één Door Microsoft geautoriseerde refurbisher zoals bb-net koop nu. Het systeem is gebrandmerkt tecXL - technologie als nieuw en dat omvat een garantie van twee jaar en gratis ESET-internetvirusbescherming. bb-net neemt ook de gebruikte hardware over van Over ons, Verhuurders en Servicebedrijven en koopt deze gebruikte IT tegen eerlijke marktprijzen. We bieden het volledige portfolio van procesadvies, logistiek, audits en datavernietiging. Ontdek het nu.    

Veiligheidsinformatiebladen en foto's met hoge resolutie

Met slechts één klik kunt u het datablad voor dit model gratis downloaden. Je zoekt Hoge resolutie foto's, 360 graden views of de benodigde UN veiligheidsinformatiebladen en certificaten? Deze ontvang je als geregistreerde klant bij bb-net. De Registratie is heel eenvoudigals u een bedrijf heeft of een openbare instelling bent. Registreer u nu als klant.    

Beknopte informatie over dit model

Technische gegevens zijn te vinden in het gegevensblad. U kunt meer te weten komen over de specificaties en kenmerken van dit model.

De ThinkPad T420- en T520-notebooks zijn slank en licht en bieden de ideale combinatie van mobiliteit en topprestaties voor bedrijven. Eersteklas prestatiekenmerken zijn bijv. B. de Intel® Core ™ processors van de tweede generatie met 20% hogere prestaties en de Intel® HD graphics met tweemaal zo hoge prestaties als de vorige generatie.

Een andere zorg was om het opstartproces te versnellen. Hiervoor vertrouwt Lenovo op een versneld BIOS van de nieuwe generatie, beter beheer van systeemstuurprogramma's en een origineel Windows® 7-besturingssysteem. Deze functies, gecombineerd met solid-state drive-technologie, zorgen voor fantastische pc-prestaties. De nieuwe functies zijn onder meer HD-videoconferentieapparatuur met een nieuwe HD 720p-camera, het nieuwste HD LCD-formaat en dubbele HD-microfoons. VoIP-microfoontechnologie omvat privéchat- en conferentiemodi met toetsenbordruisonderdrukking. De Lenovo Instant Resume-modus houdt de draadloze verbinding te allen tijde actief, zelfs als u de notebook in de stand-bymodus zet of sluit (indien dienovereenkomstig geconfigureerd). Zelfs als u van kantoor naar kantoor of van gebouw naar gebouw reist - uw internetverbinding is er al! De ThinkPad T-serie blijft nieuwe normen stellen voor zakelijke notebooks met compromisloze prestaties!