Datasheet Lenovo Thinkpad T440

Datasheet Lenovo Thinkpad T440

Koop of verkoop dit gebruikte model

Je kunt dit toestel ook laten opknappen met het nieuwe Windows 10 besturingssysteem in één Door Microsoft geautoriseerde refurbisher zoals bb-net koop nu. Het systeem is gebrandmerkt tecXL - technologie als nieuw en dat omvat een garantie van twee jaar en gratis ESET-internetvirusbescherming. bb-net neemt ook de gebruikte hardware over van Over ons, Verhuurders en Servicebedrijven en koopt deze gebruikte IT tegen eerlijke marktprijzen. We bieden het volledige portfolio van procesadvies, logistiek, audits en datavernietiging. Ontdek het nu.    

Veiligheidsinformatiebladen en foto's met hoge resolutie

Met slechts één klik kunt u het datablad voor dit model gratis downloaden. Je zoekt Hoge resolutie foto's, 360 graden views of de benodigde UN veiligheidsinformatiebladen en certificaten? Deze ontvang je als geregistreerde klant bij bb-net. De Registratie is heel eenvoudigals u een bedrijf heeft of een openbare instelling bent. Registreer u nu als klant.    

Beknopte informatie over dit model

Technische gegevens zijn te vinden in het gegevensblad. U kunt meer te weten komen over de specificaties en kenmerken van dit model.

We introduceren: de Lenovo® ThinkPad® T440, een notebook die is ontworpen met jouw comfort in gedachten. Benut het volledige potentieel van Windows - met het 35,6 cm (14 ″) HD- of HD + -scherm met optionele multi-touch-technologie en een TrackPad die Windows-bewegingen ondersteunt.

Gebruiksgemak en eersteklas prestaties: 1e generatie Intel® Core ™ processors, 10 TB opslagcapaciteit en meer dan 440 uur batterijduur. De TXNUMX verwerkt moeiteloos complexe spreadsheets, grote documenten en grafisch intensieve presentaties. Last but not least biedt het robuuste en lichte notebook met glasvezelconstructie volgens militaire standaarden de hoogste betrouwbaarheid en is daardoor volledig afgestemd op de eisen van uw bedrijf.