Datasheet Lenovo Thinkpad T430

Datasheet Lenovo Thinkpad T430

Koop of verkoop dit gebruikte model

Je kunt dit toestel ook laten opknappen met het nieuwe Windows 10 besturingssysteem in één Door Microsoft geautoriseerde refurbisher zoals bb-net koop nu. Het systeem is gebrandmerkt tecXL - technologie als nieuw en dat omvat een garantie van twee jaar en gratis ESET-internetvirusbescherming. bb-net neemt ook de gebruikte hardware over van Over ons, Verhuurders en Servicebedrijven en koopt deze gebruikte IT tegen eerlijke marktprijzen. We bieden het volledige portfolio van procesadvies, logistiek, audits en datavernietiging. Ontdek het nu.    

Veiligheidsinformatiebladen en foto's met hoge resolutie

Met slechts één klik kunt u het datablad voor dit model gratis downloaden. Je zoekt Hoge resolutie foto's, 360 graden views of de benodigde UN veiligheidsinformatiebladen en certificaten? Deze ontvang je als geregistreerde klant bij bb-net. De Registratie is heel eenvoudigals u een bedrijf heeft of een openbare instelling bent. Registreer u nu als klant.    

Beknopte informatie over dit model

Technische gegevens zijn te vinden in het gegevensblad. U kunt meer te weten komen over de specificaties en kenmerken van dit model.

Maak kennis met de beste Lenovo-notebook die zakelijke gebruikers geweldige functies en prestaties biedt. De Lenovo ThinkPad® T430 is voorzien van 30e generatie Intel® Core ™ standaardvoltageprocessors met Turbo Boost + die hoge prestaties mogelijk maken. Ervaar verbluffende graphics met geïntegreerde Intel® HD-graphics. Profiteer van een nog langere batterijduur en hogere grafische prestaties met NVIDIA® OptimusTM-technologie. Met de extra accu heb je een accuduur tot wel XNUMX uur.

Met de optionele HD- en HD + -displays, dual-array HD-microfoons met automatische optimalisatie, de 720p HD-camera met gezichtsherkenning en de nieuwe HD-functies voor telefonische vergaderingen en privé-internetgesprekken met een microfoon, komen uw presentaties optimaal tot hun recht. De ThinkPad® T430 combineert prestaties met robuustheid, mobiliteit, duurzaamheid en veiligheid. Dit maakt deze notebook onmisbaar voor moderne zakelijke gebruikers.

Scroll naar boven