Datasheet Lenovo Thinkpad L540

Datasheet Lenovo Thinkpad L540

Koop of verkoop dit gebruikte model

Je kunt dit toestel ook laten opknappen met het nieuwe Windows 10 besturingssysteem in één Door Microsoft geautoriseerde refurbisher zoals bb-net koop nu. Het systeem is gebrandmerkt tecXL - technologie als nieuw en dat omvat een garantie van twee jaar en gratis ESET-internetvirusbescherming. bb-net neemt ook de gebruikte hardware over van Over ons, Verhuurders en Servicebedrijven en koopt deze gebruikte IT tegen eerlijke marktprijzen. We bieden het volledige portfolio van procesadvies, logistiek, audits en datavernietiging. Ontdek het nu.    

Veiligheidsinformatiebladen en foto's met hoge resolutie

Met slechts één klik kunt u het datablad voor dit model gratis downloaden. Je zoekt Hoge resolutie foto's, 360 graden views of de benodigde UN veiligheidsinformatiebladen en certificaten? Deze ontvang je als geregistreerde klant bij bb-net. De Registratie is heel eenvoudigals u een bedrijf heeft of een openbare instelling bent. Registreer u nu als klant.    

Beknopte informatie over dit model

Technische gegevens zijn te vinden in het gegevensblad. U kunt meer te weten komen over de specificaties en kenmerken van dit model.

Lenovo® introduceert met trots de nieuwste ThinkPad L-serie notebooks: de L440 en L540. Ze bieden niet alleen veel waar voor hun geld, ze hebben ook de functies die u wilt moet het beste rendement halen. De nieuwe en moderne ThinkPad L-serie vertrouwt op vPro voor betere beheerbaarheid, een nieuw precisietoetsenbord met trackpad en TrackPoint® en biedt zelfs een numeriek toetsenblok (NumPad) op het 38,1 cm (15 ″) model. Tegelijkertijd doet het geen concessies aan de legendarische ThinkPad-robuustheid en naleving van militaire normen. Verbeterde audiokwaliteit, weergave-opties met hoge resolutie en talrijke aansluitmogelijkheden zorgen voor een ongeëvenaard gebruikerscomfort. Onze groenste, meest betaalbare ThinkPad ooit heeft dat allemaal en meer!