Datasheet Lenovo Thinkcentre M73 Tiny

Datasheet Lenovo Thinkcentre M73 Tiny

Koop of verkoop dit gebruikte model

Je kunt dit toestel ook laten opknappen met het nieuwe Windows 10 besturingssysteem in één Door Microsoft geautoriseerde refurbisher zoals bb-net koop nu. Het systeem is gebrandmerkt tecXL - technologie als nieuw en dat omvat een garantie van twee jaar en gratis ESET-internetvirusbescherming. bb-net neemt ook de gebruikte hardware over van Over ons, Verhuurders en Servicebedrijven en koopt deze gebruikte IT tegen eerlijke marktprijzen. We bieden het volledige portfolio van procesadvies, logistiek, audits en datavernietiging. Ontdek het nu.    

Veiligheidsinformatiebladen en foto's met hoge resolutie

Met slechts één klik kunt u het datablad voor dit model gratis downloaden. Je zoekt Hoge resolutie foto's, 360 graden views of de benodigde UN veiligheidsinformatiebladen en certificaten? Deze ontvang je als geregistreerde klant bij bb-net. De Registratie is heel eenvoudigals u een bedrijf heeft of een openbare instelling bent. Registreer u nu als klant.    

Beknopte informatie over dit model

Technische gegevens zijn te vinden in het gegevensblad. U kunt meer te weten komen over de specificaties en kenmerken van dit model.

De nieuwe Lenovo® ThinkCentre® M73 is verkrijgbaar in drie chassisformaten die geschikt zijn voor elke omgeving, of het nu gaat om grote bedrijven, overheidsinstanties of onderwijsinstellingen. PC Cloud Manager 2 zorgt ervoor dat uw pc's altijd in topconditie zijn en op een milieuvriendelijke manier werken - met waarschuwingen, probleemoplossing en rapporten over stroomverbruik. En dankzij ICE 3.0 hoeft u zich geen zorgen te maken over bedrijfscontinuïteit. Met 3.0e generatie Intel® Core ™ i-processors, een toonaangevende SSHD-oplossing voor kostenoptimalisatie, Wi-Fi-connectiviteit van wereldklasse en USB 73-ondersteuning, is de MXNUMX de perfecte zakelijke desktop.

Scroll naar boven