Datasheet HP Probook 6470b

Datasheet Hp Probook 6470b

Koop of verkoop dit gebruikte model

Je kunt dit toestel ook laten opknappen met het nieuwe Windows 10 besturingssysteem in één Door Microsoft geautoriseerde refurbisher zoals bb-net koop nu. Het systeem is gebrandmerkt tecXL - technologie als nieuw en dat omvat een garantie van twee jaar en gratis ESET-internetvirusbescherming. bb-net neemt ook de gebruikte hardware over van Over ons, Verhuurders en Servicebedrijven en koopt deze gebruikte IT tegen eerlijke marktprijzen. We bieden het volledige portfolio van procesadvies, logistiek, audits en datavernietiging. Ontdek het nu.    

Veiligheidsinformatiebladen en foto's met hoge resolutie

Met slechts één klik kunt u het datablad voor dit model gratis downloaden. Je zoekt Hoge resolutie foto's, 360 graden views of de benodigde UN veiligheidsinformatiebladen en certificaten? Deze ontvang je als geregistreerde klant bij bb-net. De Registratie is heel eenvoudigals u een bedrijf heeft of een openbare instelling bent. Registreer u nu als klant.    

Beknopte informatie over dit model

Technische gegevens zijn te vinden in het gegevensblad. U kunt meer te weten komen over de specificaties en kenmerken van dit model.

Deze zakelijke laptop maakt indruk met zijn professionele uitstraling - dit varieert van de parelgestraalde aluminium behuizing van het beeldscherm tot de robuuste behuizing in een modern design. Incidenten zijn niet te vermijden. HP 3D DriveGuard beschermt de harde schijf van uw notebook tegen schokken, stoten en stoten. Uw gegevens zijn daardoor volledig beschermd.

Ook qua maat heb je de keuze. Kies voor HD- of HD + -schermen met een diagonaal van 35,6 cm (14 ″).