Datasheet HP ProBook 6460b

Datasheet Hp Probook 6460b

Koop of verkoop dit gebruikte model

Je kunt dit toestel ook laten opknappen met het nieuwe Windows 10 besturingssysteem in één Door Microsoft geautoriseerde refurbisher zoals bb-net koop nu. Het systeem is gebrandmerkt tecXL - technologie als nieuw en dat omvat een garantie van twee jaar en gratis ESET-internetvirusbescherming. bb-net neemt ook de gebruikte hardware over van Over ons, Verhuurders en Servicebedrijven en koopt deze gebruikte IT tegen eerlijke marktprijzen. We bieden het volledige portfolio van procesadvies, logistiek, audits en datavernietiging. Ontdek het nu.    

Veiligheidsinformatiebladen en foto's met hoge resolutie

Met slechts één klik kunt u het datablad voor dit model gratis downloaden. Je zoekt Hoge resolutie foto's, 360 graden views of de benodigde UN veiligheidsinformatiebladen en certificaten? Deze ontvang je als geregistreerde klant bij bb-net. De Registratie is heel eenvoudigals u een bedrijf heeft of een openbare instelling bent. Registreer u nu als klant.    

Beknopte informatie over dit model

Technische gegevens zijn te vinden in het gegevensblad. U kunt meer te weten komen over de specificaties en kenmerken van dit model.

Deze 35,6-inch (14-cm) HP zakelijke notebook biedt uw medewerkers een nieuw professioneel ontwerp, de nieuwste Intel-technologie, gestandaardiseerde dockingopties en een reeks grafische kaarten.

De HP ProBook 6460b wordt gekenmerkt door een modern ontwerp in wolfraamkleur. Het heeft een display van geparelstraald aluminium, een met magnesium versterkte ABS-behuizing en een apparaat aan de onderkant om te beschermen tegen onbedoeld morsen. Met het toetsenbord van volledige grootte kunt u snel gegevens invoeren en gemakkelijk symbolen gebruiken.

Scroll naar boven