Datasheet HP EliteDesk 800 G1 USFF

Datasheet Hp Elitedesk G1 Usff

Koop of verkoop dit gebruikte model

Je kunt dit toestel ook laten opknappen met het nieuwe Windows 10 besturingssysteem in één Door Microsoft geautoriseerde refurbisher zoals bb-net koop nu. Het systeem is gebrandmerkt tecXL - technologie als nieuw en dat omvat een garantie van twee jaar en gratis ESET-internetvirusbescherming. bb-net neemt ook de gebruikte hardware over van Over ons, Verhuurders en Servicebedrijven en koopt deze gebruikte IT tegen eerlijke marktprijzen. We bieden het volledige portfolio van procesadvies, logistiek, audits en datavernietiging. Ontdek het nu.    

Veiligheidsinformatiebladen en foto's met hoge resolutie

Met slechts één klik kunt u het datablad voor dit model gratis downloaden. Je zoekt Hoge resolutie foto's, 360 graden views of de benodigde UN veiligheidsinformatiebladen en certificaten? Deze ontvang je als geregistreerde klant bij bb-net. De Registratie is heel eenvoudigals u een bedrijf heeft of een openbare instelling bent. Registreer u nu als klant.    

Beknopte informatie over dit model

Technische gegevens zijn te vinden in het gegevensblad. U kunt meer te weten komen over de specificaties en kenmerken van dit model.

Zaken zijn gebaseerd op vertrouwen. Bouw op deze pc. Indrukwekkende prestaties en beveiliging - de elegante HP EliteDesk 800 G1 ondersteunt u bij het succes van uw bedrijf en kan aan uw behoeften worden aangepast.

De nieuwe manier van werken. Met tools die kunnen worden aangepast aan uw behoeften, nieuwe functies en een strak nieuw ontwerp, maakt u niet alleen de beste indruk, maar werkt u ook efficiënter dan ooit tevoren en voldoet u aan een verscheidenheid aan zakelijke behoeften. Verbind al uw apparaten eenvoudig met internet via HP Wireless Hotspot en help uw collega's sneller online te gaan. Deel presentaties, video's en andere inhoud - allemaal draadloos. Met Intel® Wireless Display kunt u uw EliteDesk draadloos verbinden met uw projectoren en beeldschermen. Dankzij de nieuwe, platte verwijderbare schijf kunt u een back-up maken van uw belangrijke gegevens wanneer u niet op kantoor bent. De optionele PCI-connector zorgt voor volledige compatibiliteit met bestaande technologie-investeringen.

Scroll naar boven