Datasheet HP Elitebook Folio 9470m

Datasheet Hp Elitebook Folio 9470m

Koop of verkoop dit gebruikte model

Je kunt dit toestel ook laten opknappen met het nieuwe Windows 10 besturingssysteem in één Door Microsoft geautoriseerde refurbisher zoals bb-net koop nu. Het systeem is gebrandmerkt tecXL - technologie als nieuw en dat omvat een garantie van twee jaar en gratis ESET-internetvirusbescherming. bb-net neemt ook de gebruikte hardware over van Over ons, Verhuurders en Servicebedrijven en koopt deze gebruikte IT tegen eerlijke marktprijzen. We bieden het volledige portfolio van procesadvies, logistiek, audits en datavernietiging. Ontdek het nu.    

Veiligheidsinformatiebladen en foto's met hoge resolutie

Met slechts één klik kunt u het datablad voor dit model gratis downloaden. Je zoekt Hoge resolutie foto's, 360 graden views of de benodigde UN veiligheidsinformatiebladen en certificaten? Deze ontvang je als geregistreerde klant bij bb-net. De Registratie is heel eenvoudigals u een bedrijf heeft of een openbare instelling bent. Registreer u nu als klant.    

Beknopte informatie over dit model

Technische gegevens zijn te vinden in het gegevensblad. U kunt meer te weten komen over de specificaties en kenmerken van dit model.

Alles wat een zakelijke ultrabook nodig heeft. Reis met weinig bagage op volle kracht. Met de eerste zakelijke ultrabook van HP met geïntegreerde dockingfuncties, de HP EliteBook Folio, is uw productiviteit gegarandeerd van de luchthaven tot aan uw bureau. Met de snelle hervatting van bewerkingen vanuit de slaapstand, kunt u uw projecten zonder vertraging voortzetten. Dankzij de lange batterijduur blijf je de hele dag aan de slag, geschikt voor bedrijven. IT-vriendelijk. Meer bedrijven.

Scroll naar boven