Datasheet HP EliteBook 8470p

Datasheet Hp Elitebook 8470p

Koop of verkoop dit gebruikte model

Je kunt dit toestel ook laten opknappen met het nieuwe Windows 10 besturingssysteem in één Door Microsoft geautoriseerde refurbisher zoals bb-net koop nu. Het systeem is gebrandmerkt tecXL - technologie als nieuw en dat omvat een garantie van twee jaar en gratis ESET-internetvirusbescherming. bb-net neemt ook de gebruikte hardware over van Over ons, Verhuurders en Servicebedrijven en koopt deze gebruikte IT tegen eerlijke marktprijzen. We bieden het volledige portfolio van procesadvies, logistiek, audits en datavernietiging. Ontdek het nu.    

Veiligheidsinformatiebladen en foto's met hoge resolutie

Met slechts één klik kunt u het datablad voor dit model gratis downloaden. Je zoekt Hoge resolutie foto's, 360 graden views of de benodigde UN veiligheidsinformatiebladen en certificaten? Deze ontvang je als geregistreerde klant bij bb-net. De Registratie is heel eenvoudigals u een bedrijf heeft of een openbare instelling bent. Registreer u nu als klant.    

Beknopte informatie over dit model

Technische gegevens zijn te vinden in het gegevensblad. U kunt meer te weten komen over de specificaties en kenmerken van dit model.

De HP EliteBook 8470p maakt indruk met zijn moderne ontwerp, precieze constructie en mooie stijl in een platinakleurige behuizing. Dankzij het robuuste ontwerp is de laptop altijd beschermd tegen trillingen die tijdens zakenreizen keer op keer kunnen voorkomen. De HP EliteBook 8470p voldoet ook aan de strenge eisen van de MIL-STD 810G-tests met betrekking tot schokken, vuil, hoogte, temperatuur en vallen.

Uw constante metgezel. U kunt de notebook gemakkelijk meenemen naar vergaderingen op het werk of wereldwijd heeft een HD-scherm met een diagonaal van 35,6 cm (14 ″) en weegt slechts 2,07 kg.