Datasheet HP Elite 8300 USFF

Datasheet Hp Elite 8300 Usff

Koop of verkoop dit gebruikte model

Je kunt dit toestel ook laten opknappen met het nieuwe Windows 10 besturingssysteem in één Door Microsoft geautoriseerde refurbisher zoals bb-net koop nu. Het systeem is gebrandmerkt tecXL - technologie als nieuw en dat omvat een garantie van twee jaar en gratis ESET-internetvirusbescherming. bb-net neemt ook de gebruikte hardware over van Over ons, Verhuurders en Servicebedrijven en koopt deze gebruikte IT tegen eerlijke marktprijzen. We bieden het volledige portfolio van procesadvies, logistiek, audits en datavernietiging. Ontdek het nu.    

Veiligheidsinformatiebladen en foto's met hoge resolutie

Met slechts één klik kunt u het datablad voor dit model gratis downloaden. Je zoekt Hoge resolutie foto's, 360 graden views of de benodigde UN veiligheidsinformatiebladen en certificaten? Deze ontvang je als geregistreerde klant bij bb-net. De Registratie is heel eenvoudigals u een bedrijf heeft of een openbare instelling bent. Registreer u nu als klant.    

Beknopte informatie over dit model

Technische gegevens zijn te vinden in het gegevensblad. U kunt meer te weten komen over de specificaties en kenmerken van dit model.

Eersteklas pc-voorziening, efficiënte prestaties - De zeer compacte HP Compaq Elite 8300 desktop is gebaseerd op de nieuwste pc-technologieën en maakt indruk met uitstekende prestatiekenmerken in een flexibele en efficiënte vormfactor.

De nieuwe 3e generatie Intel® Core ™ vPro ™ processorfamilie en de Intel® Q77 Express chipset worden gekenmerkt door betrouwbare prestaties in een compacte en efficiënte 4-liter vormfactor. Bevat ondersteuning voor een optionele vPro draadloze NIC en een verscheidenheid aan optische schijven en opslagstations. Intel Smart Response Technology (SRT) is een schijfcache-oplossing gebaseerd op de beste solid-state drives. Ze bieden dezelfde opslagcapaciteit als opslagstations op harde schijven.