CRN Manufacturer Award 2020 - Uw stem telt

CRN Fabrikant van het jaar

CRN nomineert opnieuw bb-net voor de Manufacturer Award 2020 in de categorie Refurbisher / Used IT. Geef ons uw stem en win tegelijkertijd een hoogwaardige HP notebook - uiteraard voorbereid door tecXL.

FABRIKANT VAN HET JAAR 2020

Ze vormen de bouwstenen van digitale transformatie: met hun producten geven de fabrikanten van IT en telecommunicatie vorm aan de technische toekomst van de hele economie. Geen groep, geen middelgroot bedrijf, geen klein bedrijf dat het zich kan veroorloven om volledig zonder digitale infrastructuur te doen.

Hoe meer de technologieën helpen om elk gebied van het dagelijks en zakelijk leven vorm te geven, des te belangrijker is het dat hun fabrikanten staan ​​voor hoge kwaliteitsnormen. Maar niet alleen met betrekking tot hun producten, maar vooral met betrekking tot hun partnerwerk, hun communicatie, hun innovatiekracht, hun vooruitziende blik, hun strategie en vele andere aspecten.

CRN wil graag nogmaals weten welke fabrikanten deze kwaliteitsbelofte volledig waarmaken en er is vraag naar uw stem.
Geef uw stem tot 29 augustus 2020 voor bb-net als refurbisher. De winnaars worden gepresenteerd op crn.de en in de gedrukte editie.

Scroll naar boven