CRN Fabrikantprijs 2019

Marco-Kuhn_Michael-Bleier_bbnet
Het was weer zover: meer dan 2.000 CRN-lezers stemden en stemden voor de beste kanaalmanagers en fabrikanten in de ICT-industrie. Dit jaar eerde de CRN de winnaars op de ITK-topbijeenkomst in het Holzenklooster in Allmannshofen. De avond werd omlijst door spannende lezingen, levendige discussies en een geweldige sfeer. Nieuw in het CRN-onderzoek: de categorie Used-IT, waarin bb-net werd toegekend.

De top ITK meeting vond voor de elfde keer plaats. De beste fabrikanten in de branche werden geëerd, wat duizenden CRN-lezers tijdens de zomer hadden vastgesteld door hun deelname aan het onderzoek. Naast degenen die in voorgaande jaren al prijzen naar huis konden nemen, waren er ook winnaars die voor het eerst prijzen konden ontvangen.

Zoals wij bijvoorbeeld! We waren erg blij met de nieuw toegevoegde categorie "Gebruikte IT", waarin we werden uitgeroepen tot Fabrikant van het Jaar 2019. We zijn ook erg trots dat onze beveiligingspartner ESET een prijs heeft kunnen winnen. Het bieden van een antivirusbeschermingsoplossing van ESET op al onze tecXL-apparaten is daarom een ​​teken van de juiste beslissing.

We willen onze klanten en partners hartelijk bedanken. Omdat alleen door uw deelname aan de lezersonderzoeken wij, vertegenwoordigd door Michael Bleicher en Marco Kuhn, de onderscheiding in de categorie Used-IT 2019 ontvingen. Deze onderscheiding bevestigt ook de tevredenheid van onze partners en klanten over onze producten. Het motiveert ons nog meer om op het gas te trappen zodat we in de toekomst verwerkte technologie van de hoogste kwaliteit blijven leveren.

Nadat het programma voorbij was, gingen we allemaal vieren om de prijzen te proosten met collega's, partners en vrienden.

Scroll naar boven