Gebruikte IT als een alternatief met een hoge marge

Fotolia 86271538 M
De verkoop van gebruikte IT-producten biedt vakhandelaren en systeemhuizen extra afzetmogelijkheden en goede marges.

16 februari 2017 | CRN

Om klanten ervan te overtuigen dat ze kwalitatief hoogwaardige producten krijgen, mag de lage prijs alleen niet als verkoopargument dienen.

De CRN wijdt een rapport van meerdere pagina's aan het onderwerp "Gebruikte IT" in zijn uitgave 07/2017. Ook werd gevraagd naar de mening van salesmanager Marco Kuhn van bb-net, die door de redactie werd gevraagd voor een gesprek. Het artikel gaat onder meer in op de bedenkingen over herverwerkte hardware, en dat deze de afgelopen jaren verder zijn afgenomen.

Ondanks de toegenomen acceptatie is er nog steeds een grote behoefte aan advies nodig om klanten te verlossen van wijdverbreide angsten zoals vervuiling of prestatietekorten van de verwerkte hardware. Maatregelen om dergelijke vooroordelen succesvol tegen te gaan zijn de minimaal 12 maanden garantie en de omruilservice binnen 72 uur voor alle tecXL toestellen die wij standaard aanbieden.

Aus alten Systemen wird durch professionelle Prozesse eine günstige und zugleich hochwertige Alternative zu Neugeräten geschaffen. Der Markt weitet sich mittlerweile auf mehr Gerätekategorien aus. „Die Bandbreite von Artikeln steigt stetig an“, bestätigt auch Marco Kuhn in dem Bericht. Durch das Sparpotenzial bieten sich dem Fachhandel sehr gute Chancen, in den nächsten Jahren weiter zu wachsen.

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
CRN, 16.02.2017/XNUMX/XNUMX, gebruikte IT als alternatief met hoge marge (LINK)openen 
CRN, 16.02.2017/07/2017, uitgave 18-21, pagina's XNUMX-XNUMX, Used-IT als alternatief met hoge marge (pdf)openen 

PERSBERICHTEN


DateiActie
Case Study, ESET, IT-Freshmaker upgradet computers met beveiliging (LINK)openen 
Case Study, ESET, IT-Freshmaker upgradet computers veilig (pdf)openen 
Casestudy's, ESET (LINK)openen 
Scroll naar boven