GEEF UW STEM BB-NET

CRN-FABRIKANTEN
VAN HET JAAR 

Stem voor 29 augustus 2020 op ons en win. Geef ons uw stem. We rekenen op je. Maak van bb-net de CRN-fabrikant 2020 met je eigen merk tecXL en met een beetje geluk maak je kans op een HP notebook.

Uw mening en ervaring is vereist.

CRN wil graag nog eens weten welke fabrikanten hun kwaliteitsbelofte volledig nakomen en dat weet u het beste. Neem deel aan de lezerspeiling voor Fabrikanten van het jaar en kies uw favorieten in in totaal 16 categorieën - of het nu gaat om netwerkinfrastructuur, opslag, telecommunicatie of randapparatuur en accessoires.

crn_bestermacher_2020

DEELNEMEN EN WINNEN

Elitebook745_Teaser

Geef ons uw stem en help ons onze titel te verdedigen! Selecteer op pagina 11 in de categorie Gereviseerde / gebruikte IT bb-net en met een beetje geluk maak je kans op een tecXL apparaat!

We geven een HP EliteBook 745 G3 weg aan alle deelnemers die zich na stemming op deze website registreren.

PAGINA 1

Korte informatie over jou
Selecteer een antwoord voor elke vraag. Dit wordt gevolgd door een pagina, afhankelijk van de categorie. U kunt binnen elke categorie stemmen, of de optie Geen antwoord Selecteer om naar de volgende categorie te gaan. Klik door naar Pagina 11stemmen voor bb-net.

crn_page1
PAGINA 11

Nomineer ons als de beste fabrikant in de categorie Refurbisher / Used IT!

crn_page11

WINNEN

Bedankt voor je ondersteuning. U bent slechts één stap verwijderd van deelname aan de wedstrijd! Bevestig uw deelname door ons formulier in te vullen.

HP Elitebook 745 G3

tecXL verwerkt met 2 jaar garantie

  • AMD 8700B R6 A10 4x 1.80 GHz
  • 14 ″ 1.920 x 1.080 scherm
  • AMD Radeon R6 grafische kaart
  • 8GB RAM, 256GB SSD
  • Wifi, bluetooth, webcam

ONDERZOEK INGEVULD?

De wedstrijd loopt tot 29 augustus 2020.
De deelnemers krijgen schriftelijk bericht. De beslissing van de jury is definitief. Geen contante betaling van de winst.

    Scroll naar boven