comTeam systeem huis conferentie

Comteam Tour Nieuws

In het weekend van 18./19. In juni nodigde de systeemhuisvereniging comTeam haar leden uit voor de jaarlijkse systeemhuisconferentie. Het evenement schitterde al met een bijzonderheid op de locatie: de lezingen op de eerste dag vonden plaats aan boord van het evenementenschip MS Rheinenergie, dat alle gasten in Keulen aan boord nam en vervolgens vertrok voor een tocht over de Rijn.

Ook inbegrepen: de bewerkte technologie van tecXL, die in de tentoonstellingsruimte werd gepresenteerd door algemeen directeur Michael Bleicher en verkoopmanager Marco Kuhn. In de tijden tussen de verschillende lezingen konden de deelnemers in een persoonlijk gesprek meer te weten komen over de verwerkte hardware en de andere diensten van bb-net. De acquisitie van corporate IT was van bijzonder belang voor de systeemhuizen, aangezien bb-net al terugkoop aanbiedt voor kleine hoeveelheden.

Tijdens het avondevenement in de "Sundown Beach Club" aan het Eschermeer sloten zo'n 350 gasten de eerste conferentiedag in een ontspannen sfeer af.

Op zaterdag had bb-net de gelegenheid om zich in het kader van de AG West workshop nogmaals uitgebreid voor te stellen en om met de leden van deze regio te praten voordat het evenement op zaterdagmiddag eindigde.

Scroll naar boven