Michael Bleicher is ICT CHANNEL Champion 2020

ICT_Michael_Bleicher Kampioen 2020
Wat een geweldige onderscheiding in deze bijzondere tijden! Michael Bleicher, oprichter en directeur van bb-net, ontving de ICT Channel Champion 2020 Award in de categorie pc's, notebooks en smartphones. 

Wie zijn de managers van 2020? Wie heeft in dit turbulente jaar blijk gegeven van netwerkvaardigheden en uithoudingsvermogen? ICT CHANNEL stelt deze vraag al 8 jaar aan zijn lezers. Voor in totaal 100 genomineerden uit een grote verscheidenheid aan fabrikanten en distributiegebieden werd tussen oktober en november 2020 gestemd. Met ongeveer 14.000 deelnemers behaalde de lezersonderzoek van 2020 een recordaantal deelnemers. De winnaars van de verschillende categorieën zijn tijdens een virtuele prijsuitreiking bekend gemaakt. De onderscheiding werd in een feestelijk pakket per post naar de kampioenen gestuurd.

bb-net CEO Michael Bleicher was ook een van de genomineerden. De IT-remarketingexpert uit Schweinfurt werd voor het eerst genomineerd voor de Channel Champion-award. Het zegevierde in de categorie pc's, notebooks en smartphones en kan nu uitkijken naar de ICT CHANNEL Champion 2020-award. Michael Bleicher was niet alleen blij met de onderscheiding, maar ook met alle medewerkers van de bb-net-familie. Nooit eerder heeft een jaar zoveel managementvaardigheid geëist als het jaar 2020. Bleicher demonstreerde deze vaardigheid en maakte dit jaar zo "aangenaam" mogelijk voor zijn team. Bijvoorbeeld door geen gebruik te maken van werktijdverkorting of door Wei (h) nachten2Go - een alternatief voor het corona-gerelateerde geannuleerde kerstfeest.

Chapeau Michael en een grote dank aan WEKA Fachmedien, de redactie van ICT CHANNEL en alle lezers!

PERSBERICHTEN


DateiActie
ICT_17.12.2020_Dit zijn de kanaalmanagers van het jaar (pdf)Downloaden
ICT_17.12.2020_Dit zijn de kanaalmanagers van het jaar (LINK)Downloaden
Scroll naar boven