Een verademing: de nieuwe CEBIT komt eraan

CeBIT 2018

CEBIT vindt zichzelf opnieuw uit. De traditionele technologiebeurs in Hannover wil breken met het stoffige imago en kondigde vorig jaar aan dat 2018 voor veel veranderingen gaat zorgen. Dit begint al met de datum, die werd uitgesteld van half maart naar het begin van de zomer in juni. Het herziene concept combineert de IT-vakbeurs met festivalelementen en beoogt een geheel nieuwe beleving te creëren voor exposanten en bezoekers.

Na twee succesvolle jaren als exposant zijn wij in 2018 weer vertegenwoordigd op de stand van onze partner COS Computer in Hannover. U kunt ons vinden in hal 13 op stand E100. Van 12 tot en met 15 juni heeft u de mogelijkheid om verschillende tecXL-apparaten van dichtbij te ervaren en uzelf te overtuigen van de kwaliteitsnorm van bb-net verwerking.

De stand zal gedurende vier beursdagen worden bezet door verschillende leden van ons verkoopteam. We zien u graag daar voor een persoonlijk gesprek. Om uw individuele contactpersoon te vinden, vragen wij u vooraf een afspraak met ons te maken. Neem gewoon contact op met onze verkoopafdeling.

We kijken nu al uit naar uw bezoek en weer een opwindende CEBIT.

Scroll naar boven