CeBIT 2017 in Hannover

Bb Net Cebit

Nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie, humanoïde robots of toepassingen van virtual reality verleggen de grenzen tussen mens en technologie. Van 20.03.2017/24.03.2017/XNUMX tot XNUMX/XNUMX/XNUMX vond de beurs “CeBIT” plaats in Hannover. Als enige evenement ter wereld dat de digitale transformatie in zijn totaliteit beleeft, kwamen gespecialiseerde dealers, fabrikanten, leveranciers en dienstverleners daar bijeen.

Voor de tweede keer was bb-net ook aanwezig als exposant. Samen met onze partner COS waren wij vertegenwoordigd op de stand in hal 15 stand D20 met onze tecXL toestellen. In veel gesprekken hebben we bestaande klanten persoonlijk kunnen leren kennen, nieuwe contacten kunnen leggen en partners uit de markt kunnen ontmoeten in Planet Reseller. We zijn erg blij met de consequent positieve feedback over de kwaliteit van ons merk en de verwerkte technologie van ons bedrijf. Natuurlijk waren ook de tecXL badeendjes en de piramide van energiedrankjes dit jaar erg gewild. We wensen alle bezoekers die een eend hebben kunnen bemachtigen veel vrienden ermee.

We willen van deze gelegenheid gebruik maken om alle betrokkenen te bedanken die deze CeBIT ook voor ons in 2017 tot een succes hebben gemaakt. Onze partners op de stand, de publishers en business partners in Planet Reseller en natuurlijk de vele bezoekers die we spraken. Hier zijn nog een paar impressies van de afgelopen week, misschien heb je de ene of de andere foto al op onze Facebook-pagina gezien.

Scroll naar boven