CEBIT 2018 - Wij bedanken u!

Getuigenis van Cebit

Van 11 tot en met 15 juni is de CEBIT in Hannover gestart met een volledig herzien beursconcept. Naast de nieuwe datum in de zomer in plaats van de lente, was het de combinatie van festivalelementen met de traditionele exposantenruimtes die deze beurs tot iets bijzonders maakten. Ook dit jaar waren er weer fabrikanten, distributeurs en dienstverleners uit de IT-branche te vinden in de verschillende hallen van de site. In het tussenliggende openluchtgedeelte wachtten de echte innovaties met een groot openluchtpodium, een reuzenrad en verschillende foodtrucks, die niet alleen het klassieke IT-publiek maar ook andere geïnteresseerden trokken.

Voor de derde keer op rij was tecXL vertegenwoordigd op de stand van onze distributiepartner COS. Verkoopmanager Marco Kuhn en de twee verkoopmedewerkers Eugen Maj en Julian Sachs waren van dinsdag tot en met donderdag ter plaatse en konden veel interessante discussies voeren met bestaande en nieuwe klanten over refurbished hardware. We zijn blij dat de positieve feedback over de kwaliteit van onze producten aanhoudt en dat de vraag blijft groeien. Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om alle bezoekers, partners en collega's te bedanken die ons op onze stand hebben bezocht en weer een succesvol beursoptreden voor tecXL mogelijk hebben gemaakt.

Een centraal element van de voormalige Planet Reseller mocht dit jaar niet ontbreken op de beurs: de vaste CRN Club op het podium van het gelijknamige zenderblad. Met dit korte format hebben verschillende fabrikanten de mogelijkheid om hun producten en diensten te presenteren in gesprek met de moderatoren en redacteuren van het CRN. De gepresenteerde toestellen worden vervolgens verloot onder de aanwezige toeschouwers.

Dit jaar was tecXL twee dagen vertegenwoordigd in de CRN Club. Met behulp van een Lenovo ThinkPad T440s legde Marco Kuhn de voordelen van professioneel voorbereide technologie voor dealers en eindklanten uit. Er zijn video's beschikbaar voor elk van de presentaties bij CRN, die we voor u beschikbaar hebben gesteld op ons YouTube-kanaal:

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Scroll naar boven