SAMEN MEER DAN TPR BEREIKEN

LICENTIEPARTNER
PROGRAMMA 

Profiteer van de mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn als Third Party Refurbisher (TPR) in het bb-net licentieprogramma (BLP). Samen met jou openen we de deuren van de Microsoft-wereld.

de Microsoft Refurbisher-programma is een wereldwijd programma dat processoren de mogelijkheid biedt pc's en notebooks aan te bieden waarop originele software is voorgeïnstalleerd. Sinds 2012 bb-net Door Microsoft Geautoriseerde Refurbisher. Als MAR-partner kan bb-net andere refurbishers van dienst zijn dan zogenaamde Third Party Refurbishers (TPR) Toegang tot goedkoop non-profit sowie reclame Legitieme Microsoft-producten aanbod.

In de nabije toekomst zal de digitale licentie alle andere soorten licenties vervangen. Meer dan 2 jaar en meer dan 100.000 installaties maken ons tot een ervaren partner en tevens de enige in de DACH-regio. (Vanaf 07.07.2020/XNUMX/XNUMX)

Door Microsoft geautoriseerde refurbisher

SOFTWARE

afbeelding windows10

Windows 10
Pro burgerschap

Home Windows 10 Microsoft-logo

Windows 10
Home

Pro Windows 10 Microsoft-logo

Windows 10
Professionele

Microsoft Office 365-logo

Office 365
Testversie

Teilnehmer

Geregistreerde refurbisher
(Adviesprijs)

Geautoriseerde refurbisher
(ZEE)

Opknapbeurt door derden
(TPR)

Niet-geregistreerde refurbisher
(Geïnteresseerd)

REDENEN

Eind september 2020 is actie nodig!

Het RRP-programma loopt binnenkort af. Maar u kunt uw zaken gewoon doen zoals gewoonlijk en nog beter door over te stappen op MAR bb-net en een TPR te worden.

Er is behoefte aan actie tegen eind juli 2021!

Digitalisering is voor veel refurbishers een grote uitdaging, omdat er geen productsleutels (Genuine Microsoft Refurbisher Labels) meer in de zelfklevende vorm zullen zitten. Vanaf 1 augustus 2021 kunnen alleen nog digitale productsleutels besteld en geleverd worden. Vertrouw op een partner met knowhow en oplossingen.

Het minimumaantal te behalen licenties of de minimumverkoop voor het Microsoft Refurbisher-programma stijgt voortdurend.

Met bb-net doet u niet meer onder voor de volumedruk en koopt u alleen het licentiebedrag dat u daadwerkelijk nodig heeft.

TPR is afhankelijk van de voortgang van hun MAR. Als een MAR niet de nodige ondersteuning en kennis biedt, bijvoorbeeld op het gebied van digitalisering, valt ook de TPR buiten de boot.

Met een in-house service- en ontwikkelingsafdeling loop je altijd mee met de tijd. Wij ondersteunen u, leveren de nieuwste softwarepakketten en zijn pioniers in het omgaan met digitale licenties.

Hoge licentieaankoopprijzen vanwege een klein aantal items, een gebrek aan aanschafmogelijkheden voor commercieel gebruik of simpelweg geen toegang tot dit potentieel omdat u nog niet deelneemt aan een Microsoft-programma.

Of u nu een nieuwkomer bent, een voormalige RRP of MAR of een reeds bestaande TPR bij een MAR - wij bieden u zeer goede redenen om met ons samen te werken en u krijgt toegang tot de middelen die u nodig heeft.

TIJD OM TE HANDELEN

30.09.2020: HET MICROSOFT RRP-PROGRAMMA EINDIGT.

01.02.2021 : GEEN KORTINGEN VOOR GMRL-LICENTIESTICKERS.

01.08.2021 : VANAF NU ALLEEN DIGITALE LICENTIES.

AAN BOORD

ONDERZOEK EN
CONTACT

ONDERZOEK EN
OVEREENKOMST

ACTIVERING DOOR
MICROSOFT

STROOMKRING
BLP-MIDDELEN

VOORWAARDEN

  • Er moeten apparaten worden gebruikt waarop eerder een legitiem Windows-product is geïnstalleerd
  • De apparaten moeten minimaal 6 maanden te koop zijn geweest
  • Alle gegevens op de harde schijven van de apparaten moeten volledig worden verwijderd
  • Apparaten moeten dienovereenkomstig worden voorbereid en getest

TPR's mogen niet zelfstandig Microsoft-producten verkopen. Microsoft-producten mogen alleen vooraf worden geïnstalleerd op in aanmerking komende apparaten.

TPR's zijn verplicht om de door en voor Microsoft vereiste rapportage via hun MAR-partner tijdig en volledig te melden met alle benodigde informatie.

TPR's moeten zich houden aan de voorwaarden van het MAR-programma in overeenstemming met de overeenkomst met de respectieve MAR-partner. De voorwaarden van het MAR-programma worden verstrekt door de MAR-partner. De MAR is verantwoordelijk voor het beheer van de TPR's, inclusief onboarding, licenties en rapportage.

Er zijn commerciële licenties beschikbaar voor distributie aan consumenten en bedrijven. Licenties voor non-profitorganisaties zijn alleen beschikbaar voor specifieke klantgroepen, zoals onderwijsinstellingen, non-profitorganisaties en andere in aanmerking komende ontvangers.

Licentiepartner Onderzoek

    UW HUIDIGE MICROSOFT-STATUS?

    HOEVEEL LICENTIES PER JAAR?

    Scroll naar boven