Fabrieksrondleiding door de technische school

Bbnet Fos bezoekt 2015
Op 12.06.2015 juni 19.06.2015 en op 20 juni XNUMX bezochten ongeveer XNUMX studenten van de Friedrich-Fischer-Fachoberschule Schweinfurt bb-net media GmbH.

Ecologische en gestructureerde bedrijfsprocessen en efficiënte opslag kunnen uit de eerste hand worden ervaren. Na een informatieve bedrijfspresentatie, die de solide en continue groei van het bedrijf illustreerde, leerden studenten en docenten zowel logistiek als productie kennen.

Tijdens de rondleiding door de algemeen directeur Michael Bleicher leerden de studenten veel specialistische informatie over het bedrijf met 46 medewerkers op de locatie in Schweinfurt (twee van hen zijn momenteel stagiaires).

"Met ons merk tecXL en de duidelijk gedefinieerde productieprocessen die daarvoor nodig zijn, creëren we een aanzienlijke meerwaarde en dragen we actief bij aan de bescherming van het milieu", zegt Bleicher.

In een daaropvolgende vraag- en antwoordsessie informeerde Michael Bleicher de studenten over de opleidingsmogelijkheden. De heer Bleicher maakte duidelijk dat bb-net media GmbH zich inzet voor het opleiden van jonge mensen en dat het zijn waarde heeft bewezen om zijn eigen nakomelingen op te leiden. Hierdoor verdubbelt bb-net volgend jaar zijn trainingsaanbod. Naast de gespecialiseerde magazijnbediende (m / v) of de handelaar voor groot- en buitenlandse handel, worden ook technici op het gebied van kantoorbeheer en IT-systeemelektronica (m / v) opgeleid.

Scroll naar boven