Case study: IT-refurbisher vertrouwt op cyberveiligheid

Bbnet ESET CASESTUDY september 2020
De markt voor verwerkte IT-hardware is booming. Refurbishers, zoals bb-net media GmbH, kopen afgedankte apparaten in, brengen ze up-to-date met de nieuwste technologie en verkopen ze door. Uitgebreide IT-beveiliging garandeert een soepele overgang naar de tweede levenscyclus. Algemeen directeur Michael Bleicher ziet dit als een continu proces dat voortdurend moet worden heroverwogen en herzien. Dit omvat bijvoorbeeld de gegevensbeschermingsconforme gegevensverwijdering op geleverde computers en het transport van de goederen in verzegelde transportvoertuigen. Een andere belangrijke bouwsteen voor het beschermen van de bedrijfsinfrastructuur zijn beveiligingsoplossingen van ESET. U vindt het gebruikersrapport op https://www.eset.com/de/business/casestudies/

De taak: uitgebreide bescherming van bedrijven en producten

Voordat de refurbisher koos voor oplossingen van de Europese IT-beveiligingsfabrikant, moesten de eisen worden gedefinieerd. bb-net was van plan om een ​​beveiligingsarchitectuur te ontwikkelen die betrouwbaar en toekomstgericht veelvoorkomende malware-aanvalsvectoren afweert. Tegelijkertijd moet het beheer zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd met behulp van een moderne beheerconsole. Het doel: alle computers in het bedrijf en in het productienetwerk moeten volledig worden beschermd tegen cyberaanvallen.

De oplossing: ESET Endpoint Security en ESET Dynamic Threat Defense

ESET Endpoint Security vormt de basisverdediging in het bb-net-systeem. De meerlaagse technologie van de oplossing combineert modules zoals machine learning, bescherming tegen ransomware, verdediging tegen bestandsloze aanvallen en geheugencontrole in een homogene eenheid. In 2020 besloot bb-net het beveiligingsniveau uit te breiden om het risico van inkomende, gevaarlijke e-mailbijlagen te elimineren. De keuze viel op ESET Dynamic Threat Defense met cloud sandboxing-technologie.

Het voordeel:

Veiliger, sneller, code-vrij: het bb-net netwerk is optimaal beschermd tegen allerlei soorten aanvallen. Het is zo ontworpen dat er op elk moment nieuwe modules kunnen worden toegevoegd. Hierdoor blijft het beveiligingsniveau op het hoogste niveau en kan met minimaal gebruik van middelen verder worden aangepast.

Het veiligheidsconcept maakt ook indruk op klanten en zakenpartners: het schept vertrouwen en is uitgegroeid tot een uniek verkoopargument in de sterk concurrerende branche.

Hoe ESET perfect is geïntegreerd in de IT-beveiligingsstrategie van bb-net en welke voordelen hieruit voortvloeien, kunt u lezen in het volledige gebruikersrapport op: https://www.eset.com/de/business/casestudies/

Over bb-net media GmbH

bb-net is al meer dan 20 jaar partner voor de aankoop van gebruikte IT en de kwaliteitsgerichte verwerking en remarketing ervan. Refurbished toestellen die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, worden onder het merk "tecXL - Technik als nieuw" weer op de markt gebracht. De klant krijgt een volledig getest, refurbished product voor een prijs die tot 70 procent onder de oude nieuwprijs ligt. Het apparaat is voorgeïnstalleerd met Windows 10 en is dus klaar voor gebruik. De tecXL-apparaten kunnen zonder verdere installatie of voorbereiding direct worden gebruikt. Op elk tecXL systeem zit 24 maanden garantie. Als value-added refurbisher biedt de specialist aanvullende diensten zoals uitgebreide rollback-oplossingen, IT-verhuur en refresh-services. www.bbnet.de en www.tecxl.de.

PERSBERICHTEN


DateiActie
CP_28_09_2020_IT Refurbisher vertrouwt op cyberbeveiliging (pdf)Downloaden
CP_28_09_2020_IT Refurbisher vertrouwt op cyberbeveiliging (LINK)Downloaden
CASE STUDY_09_2020_IT-REFURBISHER VERTROUWT OP CYBER-SECURITY (PDF)Downloaden
CASE STUDY_09_2020_IT-REFURBISHER VERTROUWT OP CYBER-SECURITY (LINK)Downloaden
Finanznachrichten_09_2020_Case Study_IT-Refurbisher vertrouwt op cyberveiligheid als recept voor succes - bb-net media GmbHDownloaden
Scroll naar boven