Reseller zeker: bb-net is de beste speciale distributeur in 2021

bbnet_CEA2021 speciale distributie
ChannelPartner kiest bb-net als de meest kanaalvriendelijke en beste speciale distributeur in 2021 als onderdeel van de Channel Excellence Awards!

In opdracht van het vakblad ChannelPartner ondervraagt ​​het onafhankelijke marktonderzoeksinstituut CONTEXT jaarlijks systeemhuizen en vakhandelaren over hun populairste fabrikanten en distributeurs. Deze enquête is een waardevolle inventarisatie voor alle stakeholders van het kanaal. In totaal werden 13 fabrikanten- en 5 distributiecategorieën geclassificeerd en werden ongeveer 2.300 wederverkopers ondervraagd. Alleen bedrijven die door ten minste 50 wederverkopers zijn genoemd, zijn meegenomen in de evaluatie. Alle bedrijven op de shortlist ontvangen de onderscheiding Preferred Distributor of Preferred Vendor. De winnaar van een categorie ontvangt de "Channel Excellence Award". Categoriewinnaars worden doorgaans bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Channel Excellence Awards. Om bekende redenen kon dit evenement niet doorgaan zoals gewoonlijk.

Het resultaat in het segment speciale distributie zorgde voor veel plezier bij bb-net. In totaal haalden 20 kanaalspelers de ranglijst in de categorie speciale distributie. Bb-net werd verkozen tot meest kanaalvriendelijke en daarmee winnaar van de Channel Excellence Awards 2021.

Levend vermogen, service, kwaliteit, betrouwbaarheid - bb-net heeft vorig jaar aan haar partners kunnen bewijzen dat dit geen loze lippendienst is. Zeker in deze kritieke tijden is solidariteit met elkaar belangrijk - ook voor het ict-kanaal. De prijs is zeer waardevolle feedback, maar ook een geweldige stimulans om nog beter te worden en om de IT-refurbishing- en IT-remarketingindustrieën verder te ontwikkelen.

PERSBERICHTEN


DateiActie
ChannelPartner_21.01.2021_Dit zijn de beste speciale distributeurs van Duitsland (Link)Downloaden
ChannelPartner_21.01.2021_Channel Excellence Awards 2021 (Link)Downloaden
Scroll naar boven