Reseller zeker: bb-net is de beste speciale distributeur in 2021

bbnet_CEA2021-SpezialDistribution
ChannelPartner kiest bb-net als de meest kanaalvriendelijke en beste speciale distributeur in 2021 als onderdeel van de Channel Excellence Awards!

In opdracht van het vakblad ChannelPartner vraagt ​​het onafhankelijke marktonderzoeksinstituut CONTEXT jaarlijks systeemhuizen en vakhandelaars naar hun meest populaire fabrikanten en distributeurs. Deze enquête is een waardevolle inventaris voor alle kanaalactoren. In totaal werden 13 fabrikanten- en 5 distributiecategorieën geclassificeerd en werden ongeveer 2.300 wederverkopers ondervraagd. Alleen bedrijven die door ten minste 50 wederverkopers zijn genoemd, werden in de beoordeling meegenomen. Alle bedrijven op de shortlist ontvangen de onderscheiding "Preferred Distributor" of "Preferred Vendor". De winnaar van een categorie ontvangt de “Channel Excellence Award”. De winnaars van de categorieën worden meestal bekendgemaakt in het feestelijke kader van de Channel Excellence Awards. Om bekende redenen kon dit evenement niet zoals gewoonlijk plaatsvinden.

Het resultaat in het segment speciale distributie zorgde voor veel plezier bij bb-net. In totaal haalden 20 kanaalspelers de ranglijst in de categorie speciale distributie. Bb-net werd verkozen tot meest kanaalvriendelijke en daarmee winnaar van de Channel Excellence Awards 2021.

Levend vermogen, service, kwaliteit, betrouwbaarheid - bb-net heeft vorig jaar aan haar partners kunnen bewijzen dat dit geen loze lippendienst is. Zeker in deze kritieke tijden is solidariteit met elkaar belangrijk - ook voor het ict-kanaal. De prijs is zeer waardevolle feedback, maar ook een geweldige stimulans om nog beter te worden en om de IT-refurbishing- en IT-remarketingindustrieën verder te ontwikkelen.

PERSBERICHTEN


DateiActie
ChannelPartner_21.01.2021_Dit zijn de beste speciale distributeurs van Duitsland (Link)Download
ChannelPartner_21.01.2021_Channel Excellence Awards 2021 (Link)Download
Scroll naar boven