bb-nets IT-vernieuwings- en licentiepartnerprogramma

bbnet verversingsvolgorde
De refurbisher BB-Net breidt zijn dienstenportfolio uit. Het professioneel opfrissen van gebruikte pc's is nu ook beschikbaar als servicepakket. Bovendien trapt het bedrijf voor zijn partners in de bres nadat het Registered Refurbisher-programma niet langer beschikbaar is.

In economisch moeilijke tijden hebben niet alle bedrijven de middelen om draaiende Windows 7-computers of hardware waarvoor geen fabrikantondersteuning is, te vervangen door nieuwe apparaten. De Refurbisher BB-Net met IT-Refresh biedt deze bedrijven de mogelijkheid om hun bestaande hardware professioneel te laten vernieuwen zodat ze deze probleemloos kunnen blijven gebruiken. Zo kunnen computers die niet meer krachtig genoeg zijn voor een bepaalde taak, zoals werkplekken op de ontwikkelafdeling, na de verversing ingezet worden op werkplekken waar de hardwarevereisten niet zo hoog zijn.

Drie verversingspakketten

BB-Net biedt drie verschillende IT-vernieuwingspakketten: Re-Base, Re-Install en Re-License. Alle drie pakketten zijn inclusief het ophalen en terugbrengen van de apparaten, het veilig verwijderen van gegevens, revisie en, indien nodig, upgraden. In het geval van herinstallatie is een extra service de installatie met de door de klant geleverde software. Met een nieuwe licentie wordt Windows 10 Pro ook gebruikt als een Besturingssysteem Geïnstalleerd. Volgens BB-Net is de licentiewijziging als onderdeel van de renovatie goedkoper dan het kopen van een pure Windows 10-softwarelicentie. De garantie van twaalf maanden kan tegen een meerprijs worden verlengd tot 36 maanden na verwerking. Ontbrekende apparaten tijdens het vernieuwingsproces kunnen worden vervangen door vervangende computers uit het IT-verhuuraanbod van BB-Net.

BB-Net biedt de IT-vernieuwing aan als een dienst rechtstreeks of via haar partners. Deze kunnen klanten met weinig moeite de IT-vernieuwing als een aparte dienst aanbieden.

Licentiepartnerprogramma

Microsoft doet niet alleen met wijzigingen in het licentiebeleid Gebruikte software dealersHet is nogal moeilijk voor kleine refurbishers die kleine hoeveelheden apparaten verwerken om ze bijvoorbeeld aan non-profitorganisaties of onderwijsinstellingen te leveren. Het Registered Refurbisher Program (RRP) met zo'n 3.000 partners bedoeld voor deze bedrijven loopt eind september 2020 af. Vanaf 1 oktober mag u alleen de resterende voorraden licenties gebruiken die u al hebt aangeschaft, maar zult u deze niet meer ontvangen. Een van de redenen hiervoor is dat Microsoft vanaf 2021 juli 2021 geen refurbishing productsleutels meer in zelfklevende vorm levert, maar alleen in digitale vorm. Kortingen op niet-digitale licenties zijn vanaf begin XNUMX niet meer beschikbaar.

Eerdere leden van het Registered Refurbisher-programma van Microsoft - het vervalt eind september 2020 zonder vervanging - hebben de mogelijkheid om zich bij BB-Net aan te sluiten als een externe refurbisher. De status van Microsoft Authorized Refurbisher (MAR) blijft behouden.

BB-Net heeft hier geen last van, omdat het in Schweinfurt gevestigde bedrijf een van 's werelds enige 69 geaccrediteerde leden is van het Microsoft Authorized Refurbisher (MAR) -niveau, dat aan aanzienlijk hogere eisen moet voldoen en blijft bestaan. BB-Net doet nu de vorige RRP-partners het aanbod om zich bij hem aan te sluiten als een zogenaamde Third Party Refurbisher (TPR) en zo in bedrijf te blijven. MAR start hiervoor het BB-Net License Partner Program (BLP) met Windows 10 Pro Citizenship, Windows 10 Pro, Windows 10 Home en de Office 365-proefversie als beschikbare licenties. Er mogen geen minimum licentienummers zijn. Bovendien belooft de refurbisher in Schweinfurt zijn licentiepartners technisch Ondersteuning en hulp bij het afhandelen van digitale licenties. Volgens BB-Net behoren voormalige MAR's die niet genoeg licenties konden kopen om hun status te behouden, al tot de BLP-partners.

PERSBERICHTEN


DateiActie
IT-Business_bb-nets IT-vernieuwings- en licentiepartnerprogramma (pdf)Downloaden
IT-Business_bb-nets IT-vernieuwings- en licentiepartnerprogramma (LINK)Downloaden