bb-net verkozen tot ICT-fabrikant van het jaar 2020

bbnet ICT Fabrikant van het jaar 2020
Meer dan 6.000 lezers stemden in de stem van de ICT-fabrikant van dit jaar voor 2020. Het zilveren podium gaat naar IT-Refurbisher bb-net.

Bij de ICT CHANNEL-lezersonderzoek van dit jaar konden ongeveer 6.300 lezers stemmen in in totaal 13 categorieën voor hun fabrikant van het jaar 2020. De in de categorieën genomineerde fabrikanten leveren met hun producten en diensten belangrijke bouwstenen voor de digitale transformatie. De focus van de keuze ligt onder andere op productkwaliteit, technische ondersteuning en partnerondersteuning.

Ook dit jaar wist bb-net een plek op het podium veilig te stellen. De ICT-lezers verkozen de IT Refurbisher op de tweede plaats in de categorie Refurbished / Used IT.
Door de huidige situatie kon de jaarlijkse ICT-topbijeenkomst met een feestelijke prijsuitreiking niet doorgaan, maar dat deed de vreugde van de uitreiking bij bb-net niet vertroebelen.

Het hele team van bb-net media GmbH bedankt alle lezers die de tijd hebben genomen om te stemmen, evenals ICT en WEKA voor de nominatie en prijs.

Veel dank aan ons onverslaanbare team, dat in dit bijzondere en moeilijke jaar een groot uithoudingsvermogen en solidariteit toonde.

Scroll naar boven