bb-net bezoekt pc-specialist

Bb Net Synaxon-partnerschap

Eind april nodigde Synaxon uit op de pc-specialist managementconferentie op het hoofdkantoor in Schloss Holte. Dit jaar was bb-net ook als sponsor aan boord en informeerde geïnteresseerde congresdeelnemers over het onderwerp tecXL en bewerkte hardware.

Onder de vlag van PC-Spezialist bieden kleine en middelgrote bedrijven in heel Duitsland een scala aan reparatie- en IT-services tegen een vaste prijs. De managementconferentie bood de deelnemers de mogelijkheid tot onderlinge uitwisseling, vaklezingen en workshops op basis van het barcamp-principe.

We zijn verheugd dat de herverwerkte hardware van tecXL met veel belangstelling en over het algemeen zeer positief werd ontvangen door veel aanwezigen. Verkoopmanagers Marco Kuhn en Matthias Ress van Marketing waren beide dagen ter plaatse en hadden veel interessante discussies. Tijdens het gezamenlijke avondevenement in het centrum van Bielefeld werden enkele onderwerpen met betrekking tot notebooks en pc's in de tweede levenscyclus verder uitgediept en werden nieuwe contacten gelegd.

Wij danken de deelnemers en organisatoren voor de succesvolle conferentie en kijken uit naar verdere samenwerking.