Traditie: bb-net kerstfeest 2015

Bb Net Christmas Party 2015

Kort voor het einde van het jaar komt het hele bb-net-team samen voor een kerstfeest om het afgelopen jaar langzaam te laten eindigen.

De juiste setting voor het feest is altijd een zaak van de baas. Directeur Michael Bleicher kiest samen met zijn vrouw Sonja elk jaar een locatie die de juiste sfeer biedt voor de avond. Dit jaar waren we te gast in de jeugdherberg Schweinfurt, direct aan de hoofdpromenade.

Een rijkelijk 3-gangen buffet met voor elk wat wils zorgde voor het fysieke welzijn. Naast het levendige gesprek tussen de medewerkers stonden enkele toespraken en lezingen op het programma van de avond. Een bijzonder hoogtepunt dit jaar was de kerstzang door de nieuwe teamleden, wat inmiddels een traditie is geworden.

Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om u nogmaals te bedanken voor de samenwerking in het afgelopen jaar en kijken we uit naar 2016. Vanaf 24.12. Wij staan ​​persoonlijk voor u klaar tijdens uw kerstvakantie tot 3.1.2016 januari 4.1.2016 en vanaf XNUMX januari XNUMX. Pakketten worden ook regelmatig verzonden tussen feestdagen.

Het hele bb-net-team wenst u en uw gezinnen prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Scroll naar boven