bb-net kerstfeest

Kerst zingende nieuwelingen

Alle goede dingen komen in drieën! Voor de derde keer op rij kwam het voltallige bb-net-team samen voor het kerstfeest in de Hirschkeller in Schweinfurt om in de stemming te komen voor de kerstperiode en terug te blikken op 2018.

Naast een geweldige sfeer waren de overhandiging van kerstcadeaus en de huldigingen van Ute Schneider (15-jarig dienstjubileum) en Jürgen Engelbrecht (afscheid van pensionering) de hoogtepunten van de avond. De kerstmaaltijd in het restaurant was een genot voor de smaakpapillen. Vooral het kerstgezang van de nieuwe bb-net-medewerkers, dat inmiddels een traditie is geworden, was dit jaar bijzonder vermakelijk.

Op dit punt willen we je nogmaals bedanken voor het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld en kijken we uit naar verdere samenwerking in 2019. We zijn met kerstvakantie van 24.12.2018 december 01.01.2019 tot 02.01.2019 januari XNUMX en vanaf XNUMX januari XNUMX staan ​​we weer persoonlijk voor je klaar! Het hele bb-net team wenst jou en je gezin prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Scroll naar boven