bb-net verdubbelt zijn garantie

bbnet_press release_guarantee
Vanaf 2020 genieten klanten van bb-net media GmbH van een verlengde garantie. De grootste IT-processor van Duitsland uit Schweinfurt in Franken verdubbelt dit voor alle tecXL-apparaten tot 2 jaar.

Garantietermijnen zijn erg populair bij retailers. Iedereen die een refurbished toestel koopt, wil met recht een onberispelijk product verwachten. Wederverkopers en klanten willen er zeker van zijn dat ze bij refurbished devices een foutloos product krijgen en dat bij een probleem snel en eenvoudig geklaagd kan worden over defecte devices.

Betere processen geven tecXL-klanten een hogere kwaliteit

Door het nieuwe hoofdkantoor te bouwen, kon bb-net nieuwe processen creëren en oude optimaliseren en zo de kwaliteit van de verwerking verbeteren. De conditioner is overtuigd van zijn kwaliteit, zodat hij de garantievoorwaarden voor alle tecXL-apparaten heeft verhoogd van 12 naar 24 maanden ten voordele van de klant. Desalniettemin: zelfs de zakelijke apparaten van de meest gerenommeerde fabrikanten zoals Lenovo, Dell, HP of Fujitsu lopen af ​​en toe materiaal- of productiefouten op. Optimaal gecontroleerde processen en hoogwaardig beheer zorgen ervoor dat bb-net garantieclaims effectief afhandelt.

Mag het een beetje meer zijn?

Naast de bestaande 24 maanden maakt bb-net het mogelijk de garantie te verlengen tot in totaal 36 maanden. Direct na bestelling of tot zes maanden na factuurdatum hebben klanten de mogelijkheid om tegen een kleine meerprijs de upgrade te boeken. Ook hier wil bb-net de kwaliteit van zijn verwerkte apparaten verduidelijken en tegemoetkomen aan de individuele behoeften van klanten.

Garantie kan achteraf worden geboekt

Wat gebeurt er met de apparaten die vorig jaar zijn gekocht? Ook hier heeft bb-net voor alle betrokken klanten een oplossing gevonden. De garantie voor tecXL-apparaten die tussen augustus en december 2019 zijn gekocht, kan tegen 31.03.2020 maart 14,90 eenvoudig worden verdubbeld van 12 naar 24 maanden in het klantenmenu van de online shop met een extra toeslag van € XNUMX.

USED-IT-apparaten nu met drie maanden garantie

Naast het merklabel voert bb-net ook zogenaamde USED-IT artikelen. Deze apparaten zijn meestal verpakt in bruine dozen en bevatten geen software. Toch ondergaan ze dezelfde optische en technische productiestappen als het kwaliteitsproduct tecXL. Vanaf 2020 kunnen klanten uitkijken naar een verlenging naar drie maanden. Optioneel zijn hier ook uitbreidingsmogelijkheden om de garantie te verlengen tot maximaal 36 maanden.

Via bb-net media en tecXL

bb-net is al meer dan 20 jaar partner voor de inkoop van gebruikte IT en de kwaliteitsgerichte verwerking en marketing ervan. Refurbished toestellen die voldoen aan strenge kwaliteitseisen worden weer op de markt gebracht onder het merk "tecXL - technology like new". De eindklant ontvangt een volledig getest, refurbished product voor een prijs die tot 70 procent lager ligt dan de vorige nieuwprijs. Het apparaat is voorgeïnstalleerd met Windows 10 en is dus klaar voor gebruik. De tecXL-apparaten kunnen onmiddellijk worden gebruikt zonder verdere installatie of voorbereiding. Op elk tecXL-systeem zit 24 maanden garantie. www.bbnet.de en www.tecxl.de

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
bb-net_warranty extension.docxDownloaden
bb-net_Pressemmeldung_Garantie.jpgDownloaden