bb-net ondersteunt het hulpproject van Labdoo

bbnet schenkt het aan labdoo
Het bedrijf bb-net media GmbH schonk 19 laptops en 20 tablets aan het Labdoo hulpproject.
Al bijna tien jaar zet Labdoo - een wereldwijd initiatief van vrijwilligers - zich in voor de wereldwijde verspreiding van onderwijs en informatietechnologie. Het hulpproject zamelt laptops, tablet-pc's of eBook-readers in die buiten gebruik zijn gesteld bij bedrijven en particulieren en heeft tot doel de gedoneerde apparaten te gebruiken om op een ecologische en verantwoorde manier de 'digitale kloof' te verkleinen, zodat kinderen over de hele wereld toegang hebben tot IT en onderwijs .

 "Een mooi en vooral duurzaam project dat we zeker moeten steunen", legt Marco Kuhn, verkoop- en marketingmanager bij bb-net media GmbH, uit. De hardware-refurbisher in Schweinfurt zet zich al jaren bewust in voor milieubescherming en weet uit ervaring hoe belangrijk onderwijs is voor het klimaat.

De IT-donaties die werden overhandigd, zijn nu naar kinderen op scholen in Tanzania, Sierra Leone en Ghana gestuurd. Iedereen die iets wil doneren aan het hulpproject of op een andere manier wil helpen, kan zich registreren op de website www.labdoo.org uitgebreid informeren.

Via bb-net media en tecXL 

bb-net is al meer dan 20 jaar partner voor de aankoop van gebruikte IT en de kwaliteitsgerichte verwerking en remarketing ervan. Refurbished toestellen die voldoen aan strenge kwaliteitseisen worden verkocht onder het merk “tecXL – Technik like new”.chen, weer op de markt gebracht. De eindklant ontvangt een volledig getest, refurbished product voor een prijs die tot 70 procent lager ligt dan de vorige nieuwprijs. Het apparaat is voorgeïnstalleerd met Windows 10 en is dus klaar voor gebruik. De tecXL-apparaten kunnen onmiddellijk worden gebruikt zonder verdere installatie of voorbereiding. Op elk tecXL-systeem zit 12 maanden garantie. www.ankauf.bb-net.de en www.tecxl.de 

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
bb-net_Labdoo-Partner.pdfDownloaden
bbnet_spendet-it_labdoo-1024x1024.jpgDownloaden