bb-net en tecXL op CeBIT

Bbnet Cebit 2016

bb-net en de verwerkte systemen van tecXL waren dit jaar voor het eerst vertegenwoordigd met een stand op CeBIT in Hannover. Van 14 t / m 18 maart 2016 hadden bezoekers de gelegenheid om ons ter plaatse te ontmoeten en live verschillende tecXL notebooks te ervaren.

Unser Distributionspartner COS Computer aus Pohlheim bot uns die Chance, gemeinsam mit ihnen im Planet Reseller in Halle 15 vertreten zu sein. Neben der Hardware von tecXL präsentierte COS weitere Produkte aus ihrem umfangreichen Angebot.

Tijdens de vijf beursdagen hebben we veel interessante gesprekken kunnen voeren met bestaande klanten, tecXL-partners en geïnteresseerden. We zijn verheugd dat het oranje tweede merk over het algemeen zeer goed wordt ontvangen door dealers en eindklanten. Vooral de positieve feedback op kwaliteit bevestigt onze eigen normen en ons werk.

Naast de beursstand was tecXL dit jaar ook te vinden op de transparante redactie van CRN. Net als vorig jaar hebben we de rapportage op CeBIT ondersteund door de technologie aan te bieden. De refurbished HP Elitebooks werden goed ontvangen door Lars Bube (foto links) en zijn redactieleden en werden zeer geprezen. We willen van deze gelegenheid gebruik maken om al onze partners, collega's, redacteuren, bezoekers en klanten te bedanken voor een geslaagde CeBIT 2016.

Scroll naar boven