bb-net en tecXL op CeBIT

Bbnet Cebit 2016

bb-net en de verwerkte systemen van tecXL waren dit jaar voor het eerst vertegenwoordigd met een stand op CeBIT in Hannover. Van 14 t / m 18 maart 2016 hadden bezoekers de gelegenheid om ons ter plaatse te ontmoeten en live verschillende tecXL notebooks te ervaren.

Onze distributiepartner COS Computer uit Pohlheim gaf ons de kans om samen met u vertegenwoordigd te zijn in de Planet Reseller in hal 15. Naast de hardware van tecXL presenteerde COS andere producten uit haar uitgebreide assortiment.

Tijdens de vijf beursdagen hebben we veel interessante gesprekken kunnen voeren met bestaande klanten, tecXL-partners en geïnteresseerden. We zijn verheugd dat het oranje tweede merk over het algemeen zeer goed wordt ontvangen door dealers en eindklanten. Vooral de positieve feedback op kwaliteit bevestigt onze eigen normen en ons werk.

Naast de beursstand was tecXL dit jaar ook te vinden op de transparante redactie van CRN. Net als vorig jaar hebben we de rapportage op CeBIT ondersteund door de technologie aan te bieden. De refurbished HP Elitebooks werden goed ontvangen door Lars Bube (foto links) en zijn redactieleden en werden zeer geprezen. We willen van deze gelegenheid gebruik maken om al onze partners, collega's, redacteuren, bezoekers en klanten te bedanken voor een geslaagde CeBIT 2016.

Scroll naar boven