bb-net samenwerking met ESET

eset_tecXL_pressefoto
Meer beveiliging voor IT-apparaten

01 februari 2016 | Schweinfurt

Bb-net media GmbH uit Schweinfurt breidt het softwarepakket van hun verwerkte apparaten uit met de IT-beveiligingsoplossing van de fabrikant ESET. Met de start van de samenwerking in februari zullen alle notebooks en pc-systemen van het merk tecXL worden uitgerust met ESET Smart Security - inclusief een jaarlijkse licentie.

De verwerking van gebruikte hardware bij het Neder-Frankische IT-bedrijf bb-net omvat zowel professionele technische en visuele reparaties als de pre-installatie van een nieuw besturingssysteem, stuurprogramma's en andere software. Het verklaarde doel van het eigen merk "tecXL - technology like new", dat in 2011 werd gelanceerd, is om de apparaten in de tweede levenscyclus net zo snel en gemakkelijk te laten starten als bij een nieuwe aankoop.

Op 1 februari 2016 start bb-net de samenwerking met ESET, een van de pioniers in de antivirusindustrie, en breidt het beschikbare softwareaanbod uit met de beveiligingsoplossing ESET Smart Security, die in de toekomst zal worden opgenomen in alle tecXL-notebooks en pc's met een jaarlijkse licentie.

Michael Bleicher, Managing Director van bb-net: “We willen ervoor zorgen dat de gebruiker vanaf het begin veilig en veilig gebruik kan maken van online content. Met ESET hebben we de perfecte partner gevonden. De complete Smart Security-oplossing is precies wat we wilden. "

Voordelen ook voor dealers

Mit mehr als 110 Millionen Anwendern weltweit und einer 223-prozentigen Wachstumsrate allein in 2015 zählt ESET zu den bedeutendsten Anbietern von IT-Sicherheit. bb-net ist der erste Refurbisher, der mit ESET in einer solchen Kooperation zusammenarbeitet. Speziell für die tecXL Geräte wurden Lizenzaufkleber entwickelt, die auf der Rückseite des jeweiligen Gehäuses angebracht werden. Händler, die am ESET-Partnerprogramm teilnehmen, haben die Option die Lizenzen auf sich zu schlüsseln, um Folgegeschäfte zu generieren.

“Naast het verkoopargument van de gratis beveiligingssoftware zijn er nog andere pluspunten voor onze handelspartners. Als geregistreerde ESET-partner kunt u uw klanten aanvullende beveiligingsproducten en licentie-uitbreidingen aanbieden ”, zegt Matthias Ress, Marketing Director bij bb-net. "Voor de deelnemers aan het tecXL-partnerprogramma zijn ook tal van marketingmaterialen beschikbaar om hen te ondersteunen op het POS."

De beveiligingsleverancier is enthousiast: “Met bb-net hebben we voor onze verkoop een van de leidende en meest competente gespecialiseerde distributeurs in Duitstalig Europa kunnen winnen. Door de nabijheid van de markt weten ze precies wat klanten willen en nodig hebben en waarderen we hun standaard van advies en ondersteuning. Nog een reden waarom we een geweldige samenwerking verwachten ”, zegt Ralf Tegethoff, Director Consumer Sales EMEA bij ESET.

Over ESET

ESET, een van 's werelds belangrijkste fabrikanten van IT-beveiligingsoplossingen gevestigd in Bratislava / Slowakije, beschermt zowel bedrijven van elke omvang als particuliere en mobiele gebruikers met de modernste antivirusoplossingen tegen alle soorten malware - en dat al sinds 1992. Als pionier en marktleider op het gebied van proactieve controle zelf onbekende bedreigingen, ESET-software biedt betrouwbare bescherming voor meer dan 110 miljoen gebruikers in meer dan 180 landen wereldwijd. www.eset.de

Via bb-net media en tecXL

bb-net is al meer dan 20 jaar partner voor de aankoop van gebruikte IT, de kwaliteitsgerichte verwerking en marketing ervan. Refurbished toestellen die voldoen aan strenge kwaliteitseisen worden weer op de markt gebracht onder de merknaam “tecXL - Technik wie neu”. De eindklant krijgt een volledig getest, refurbished product - voor een prijs die soms wel 70 procent onder de nieuwprijs ligt. Het apparaat is klaar voor gebruik en kan zonder installatie of voorbereiding direct worden gebruikt. Op elk tecXL-systeem zit 12 maanden garantie. ankauf.bb-net.de en www.tecxl.de

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
Persbericht, bb-net samenwerking met ESET (pdf)openen 
Persbericht, bb-net samenwerking met ESET (Word)openen 
Persfoto (JPG)openen 
Scroll naar boven