bb-net zomerfeest 2019

Zomerfestival 2019

Afgelopen weekend was het dan zover! Het zomerfeest van bb-net vond plaats op 27.07.2019-XNUMX-XNUMX - en voor het eerst op het nieuwe bedrijfsterrein aan de Lissabonstraat in Schweinfurt. Alle medewerkers en hun gezinnen waren uitgenodigd voor een gezellige middag in Schweinfurt.

Er was veel te bieden op het gebied van culinaire hoogstandjes: dit keer genoten we ervan met heerlijke gegrilde specialiteiten Culinair verwend uit Schwebheim. Daarnaast zorgde het voltallige personeelsbestand voor een gevarieerd en groot aanbod aan salades, cakes en desserts. Heerlijke vruchtensappen waren verkrijgbaar bij Endres vruchtensappen van Bergrheinfeld. Naast de keuken mag natuurlijk ook entertainment niet ontbreken. Het safari springkasteel van Takka-Tukka avonturenland evenals dat Voet darts waren de hoogtepunten voor jong en oud.

Vorig jaar stond een rondleiding door de casco van het nieuwe hoofdkantoor op het programma. Om deze reden gaven algemeen directeuren Michael Bleicher en Marcel Zitzmann, teamleiders voor productie, logistiek en klantenservice, alle bezoekers een informatieve rondleiding door alle ruimtes in het nieuwe hoofdkantoor van bb-net.

Een grote dank gaat uit naar alle helpers, zonder wiens steun dit bedrijfsfeest niet mogelijk was geweest. We kijken nu al uit naar volgend jaar!