bb-net zomerfeest 2018

Zomerfeest 2018

Het bb-net zomerfeest van dit jaar vond plaats op 21.7.2018 juli XNUMX. Net als voorgaande jaren werden medewerkers en hun partners en families uitgenodigd voor een gezellige middag op het bedrijfsterrein in Schweinfurt.

Biefstuk, braadworst of gegrilde kaas - er was voor elk wat wils en werd persoonlijk gegrild door het management. Aangevuld met het gevarieerde aanbod aan huisgemaakte salades en taarten, die door het personeel werden meegebracht, was er op het gebied van keuken veel te bieden.

Games en plezier voor jong en oud. Ook dit jaar werd er op het bedrijfsfeest voor entertainment gezorgd met een springkasteel, een airhockeytafel en een tafelvoetbal. Vooral de kleine gasten waren enthousiast over de ballondieren die bedrijfsleider Michael Bleicher speciaal voor hen heeft gevormd.

Om 13 uur stond een gezamenlijk bezoek aan het nieuwe bedrijfspand op het programma. Algemeen directeur Michael Bleicher en vastgoedmanager Jürgen Engelbrecht gaven alle bezoekers een informatieve rondleiding door de toekomstige kamers van het nieuwe hoofdkantoor van bb-net.

Dank aan alle helpers! Dankzij de medewerking en de steun van alle bezoekers was het een allround geslaagd bedrijfsfeest.

Scroll naar boven