bb-net zomerfeest 2017

Nieuws zomerfeest 2017

Op 29.7 juli het bb-net media zomerfestival, dat inmiddels een traditie is geworden, vond plaats. Ook dit jaar nodigde de directie de medewerkers met hun partners en families uit voor een bijeenkomst op het bedrijfsterrein aan de Amsterdamstrasse in Schweinfurt.

De directie zorgde dit jaar persoonlijk voor het fysieke welzijn: Michael Bleicher en Marco Kuhn stonden aan de grill en bereidden worsten en steaks voor de aanwezigen. Er was ook een grote keuze aan huisgemaakte salades van het personeel die niets te wensen overlieten Voor de koffie in de middag hadden de medewerkers ook verschillende taarten en taarten gebakken die niet alleen aantrekkelijk waren voor de zoetekauw.

Het animatieprogramma bood iets voor jong en oud. Terwijl het springkussen eigenlijk alleen bedoeld was voor de kleintjes, kon de een of de ander van de "groten" opgewonden raken van een paar sprongen. Voetbalgolf vereiste vaardigheid met de voeten om de ballen over in totaal 6 verschillende obstakels naar de finish te krijgen. Boogschieten was de juiste uitdaging voor degenen die liever hun handen gebruikten. Voor veel aanwezigen bracht de airhockeytafel herinneringen terug aan hun jeugd of hun laatste vakantie, voordat bittere duels werden uitgevochten met de kleine plastic schijven.

Al met al was het een zeer geslaagde dag, waarin het bb-net team elkaar buiten de normale werkdag kon ontmoeten en leren kennen.

Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om nogmaals te bedanken voor de vele deelnemers en helpers die ons hebben gesteund met heerlijke gerechten of hun bijdrage aan de organisatie van het evenement.

Indrukken van het zomerfestival

Klik om de galerij te bekijken

Scroll naar boven