bb-net werkt samen met waardegarantie

bbnet_wertgarantie
Samenwerking met Wertgarantie AG

13 oktober 2016 | Schweinfurt

De IT-refurbisher bb-net in Schweinfurt werkt samen met Wertgarantie AG om klanten extra bescherming te bieden voor hun elektronische apparaten. De processor geeft 12-24 maanden garantie op notebooks en computers die onder het tecXL private label worden verkocht. Het bedrijf beveelt de volledige bescherming van de garantieverstrekker aan aan alle gebruikers die aanvullende allround bescherming voor hun apparaat willen. Dealers kunnen zich registreren als partners met waardegarantie en extra omzet genereren via het commissiemodel.

Gereviseerde hardware heeft zich de laatste jaren in toenemende mate bewezen als alternatief voor een nieuwe aankoop voor particuliere en commerciële consumenten. Voor velen is een doorslaggevend criterium bij het doen van een aankoop de zekerheid dat ze in geval van problemen contact kunnen opnemen met de verkoper. Hoewel deze zorgen met nieuwe goederen worden weggenomen door een fabrieksgarantie, resoneren twijfels vaak bij gebruikte apparaten. Professioneel voorbereide notebooks en pc-systemen, waarvan de meeste afkomstig zijn uit de hoogwaardige bedrijfssegmenten van de fabrikanten, doen zelden recht aan dit vooroordeel. Om de kwaliteit van de hardware en de eigen verwerkingsprocessen te onderstrepen, krijgt de nieuwe gebruiker doorgaans 12-24 maanden garantie op alle tecXL-systemen.

Voor alle klanten die een uitgebreidere of langere bescherming voor hun toestel willen, is bb-net nu een samenwerking aangegaan met de garantieverlener waardegarantie. De volledige bescherming van de waardegarantie dekt veel meer dan alleen productie- en materiaalfouten. Naast vochtschade en overspanning omvat het pakket ook valschade, de gevreesde displaybreuk en zelfs batterijfouten. Voor een maandelijks bedrag op basis van de waarde van het toestel kan een aanvullende verzekering worden afgesloten zonder tijdslimiet.

Een aparte bijsluiter in de productverpakking en een opmerking in de tecXL-handleiding informeren kopers over de volledige bescherming van de waardegarantie. Het staat ook op de website van de eindklant www.tecXL.de er is een configurator beschikbaar waarmee u snel en vrijblijvend de specifieke kosten voor uw eigen toestel kunt bepalen.

Ook TecXL-dealers kunnen profiteren van de samenwerking tussen beide bedrijven. Door u te registreren als partner met Waardegarantie en uw klanten te ondersteunen bij het afsluiten van een volledig beschermingscontract, kan via een commissiemodel extra inkomsten worden gegenereerd.

Via bb-net media en tecXL

bb-net ist seit mehr als 20 Jahren Partner für den Ankauf gebrauchter IT, deren qualitätsorientierter Aufbereitung und Wiedervermarktung. Unter der Marke “tecXL – Technik wie neu” werden aufbereitete Geräte, die strengen Qualitätsanforderungen entsprechen, wieder in den Markt gebracht. Der Endkunde erhält ein komplett geprüftes, generalüberholtes Produkt ‑ für einen Preis, der teilweise bis zu 70 Prozent unter dem Neupreis liegt. Das Gerät ist startklar und kann ohne Installation oder Vorbereitung sofort verwendet werden. Für jedes tecXL-System bestehen 12 Monate Gewährleistung. www.ankauf.bb-net.de en www.tecxl.de

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
Persbericht, bb-net werkt samen met waardegarantie (pdf)openen 
Persbericht, bb-net werkt samen met waardegarantie (Word)openen 
Persfoto1 (JPG)openen 
Persfoto 2 (JPG)openen 

PERSBERICHTEN


DateiActie
Case Study, ESET, IT-Freshmaker upgradet computers met beveiliging (LINK)openen 
Case Study, ESET, IT-Freshmaker upgradet computers veilig (pdf)openen 
Casestudy's, ESET (LINK)openen 
Scroll naar boven